voiceontheradio
voiceontheradio
  8 Agosto 2011 (pierwszy post)

Podoba się?
w skali 1-6, ile?
naturalna czy mroczna? :ziober2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  8 Agosto 2011

Szału po prostu nie ma, jedyne zdjęcie jakie ujdzie to pierwsze bo na innych wygląda strasznie sztucznie

a na ostatnim jakby była anorektyczką, jak wszyscy piszą o daniu jej jedzenie ja dałabym jej od razu jakieś 3-6kg :D

u mnie jest skreślona za ilosc kolczyków w nosie

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  8 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiedziałem. W oczach szefa kuchni każdy wygląda jak cherlak :D

Hahah ;p
Szczerze, to kości miednicy mam takie same :lol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Agosto 2011
styka51
styka51: No z 3 kg by jej się przydały ;)

chyba z 30 :ninja:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wiedziałem. W oczach szefa kuchni każdy wygląda jak cherlak :D

No mielone z mizeria, kefirkiem, schabowy, kapustka, ziemniaczki prosto z pola nie zaszkodzilyby tej pani, a w wykonaniu Styki to i ja bym wszamala :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Gorzej. Ja mam ochotę wysłać do niej stykę w delegacji na tydzień

Jak masz taka moc, to wyslij Styke do mnie na tydzien :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: chyba z 30

Pewnie wtedy z 70 kg by ważyła :D

A ja wczoraj byłam na odpuście u chrzestnego... najpierw był rosołek, potem ziemniaczki z koperkiem jakieś mieska: mielone, schabowe, de volaille, 3 rodzaje surówek :zakochany: Potem poszłam na spacerek nad jeziorko, wróciałam a tu kawa, herbata, karpatka, galaretka z bitą śmietaną, jakieś inne ciasto ( ciotka coś mówiła, że serek homogenizowany gotowała z czymś tam) pycha było :pavarott: Czułam się jak świnia, taka obżarta byłam. Poszłam na następny spacer, tylko dłuższy... Wróciłam, wchodzę do jadalni, a tam zwnou jakieś krokiety, barszczyki, rolady mięsne, chruściki...
Olaboga...
massacre
massacre
  8 Agosto 2011
styka51
styka51: Pewnie wtedy z 70 kg by ważyła :D

no i prawidlowo :lol:

styka51
styka51: rosołek, potem ziemniaczki z koperkiem jakieś mieska: mielone, schabowe, de volaille, 3 rodzaje surówek

styka51
styka51: karpatka, galaretka z bitą śmietaną, jakieś inne ciasto ( ciotka coś mówiła, że serek homogenizowany gotowała z czymś tam)

styka51
styka51: krokiety, barszczyki, rolady mięsne, chruściki...

wybacz, ale ide sie pociac :szok:
wkuwiasz mnie, dzisiaj znowu bede musiala targac mojego po polskich restauracjach! ostatnio mam faze na mizerie z mielonym, a kuwa w tej restauracji mizerii nie daja :smutny:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 Agosto 2011
styka51
styka51: Szczerze, to kości miednicy mam takie same

Ale pewnie nie resztę

massacre
massacre: No mielone z mizeria, kefirkiem, schabowy, kapustka, ziemniaczki prosto z pola nie zaszkodzilyby tej pani, a w wykonaniu Styki to i ja bym wszamala

So do Aj :ziober2:

massacre
massacre: Jak masz taka moc, to wyslij Styke do mnie na tydzien

Nie mam, ale gdybym miał i tak bym tego nie zrobił grubasie :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

styka51
styka51
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: wybacz, ale ide sie pociac wkuwiasz mnie, dzisiaj znowu bede musiala targac mojego po polskich restauracjach! ostatnio mam faze na mizerie z mielonym, a kuwa w tej restauracji mizerii nie daja

A weź przestań, nie lubię takich imprez. Kurde człowiek się zapcha rosołem a potem już kawałek pyrki i miejsca na nic w żołądku nie ma, a tu tyle pyszności. Takie imprezy, to powinny z 3 dni trwać, żeby wszystkiego spróbować ;p
A sama sobie zrób mizerię :pavarotii: Ogórek, śmietana, troszke octu i jazda :D

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale pewnie nie resztę

Niestety :and:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Agosto 2011
styka51
styka51: Niestety

Byłabyś chuderlakiem, nie ma co żałować.

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Darunia511
Darunia511
  8 Agosto 2011
fajna
massacre
massacre
  8 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: grubasie

kto na privie rozsyla zdjecia mojej dupy? :martuska:

styka51
styka51: A sama sobie zrób mizerię

chyba cie pan buk opuscil :ninja:
wyznaje jedna zasade: ASIA NIE GOTOWAC, ASIA NIE TYC :rotfl:

a tak powaga, to zaczne gotowac jak pojde na macierzynski :ziober2:
teraz to ja sil nie mam na stanie w kuchni, ale mojego chlopa zmusze :ninja: on dobre zrazy robi to i mielone mi zrobi :diabel:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: kto na privie rozsyla zdjecia mojej dupy?

:crylol:
Na pewno nie ja.

PS do mnie jeszcze nie dotarło.

styka51
styka51
  8 Agosto 2011
massacre
massacre: chyba cie pan buk opuscil wyznaje jedna zasade: ASIA NIE GOTOWAC, ASIA NIE TYC a tak powaga, to zaczne gotowac jak pojde na macierzynski teraz to ja sil nie mam na stanie w kuchni, ale mojego chlopa zmusze on dobre zrazy robi to i mielone mi zrobi

A no chyba, że tak :D
Jak facet umie gotować, to trzeba go wyszkolić, żeby jesio lepszy był :D
pijana
pijana
  8 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: do mnie jeszcze nie dotarło.

Ani do mnie ! :and:
styka51
styka51
  8 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ani do mnie !

Podbijam !

:woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.