Cześć Kobitki!
Nie będę się rozpisywała tylko od razu przejdę do rzeczy.. :)
Mam jutro koleżanki urodziny a w tym motyw jakby to powiedzieć "nocnego klubu". W każdym bądź razie mam być jakaś fajną biczys no i tu jest ogromy problem, bo to takie jakby ognisko, ale wszystko będzie odbywac się w 'altance' i zapewne będzie zimno wiec za cholerę nie mogę wymyślic w co mam się ubrac :/.
Doradźcie coś ja Was błagam! :D
Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?
lista tematów
Trudna sprawa :-/ strona 3 z 5
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Hahahahha

Za dużo polsatu ;p
Konto usunięte: Jeśli lubi taki styl, to poradź mu żeby rozejrzał się za jakąś sportową marynarą, pod koszulę czy t-shirt będzie jak znalazł :D
Podbijam :D
Sylvinka: Facet Sylwii zaproszony jest na 18 do swojej przyjaciółki której Sylwia nienawidzi po przez jeden konflikt, który miał miejsce nie dawno. Ale że ta przyjaciółka chce poznac Sylwię bliżej zaprosiła ją również i prosiła o przybycie gwarantując miłą atmosferę i dużo wódki.
Dlatego chcesz Sylwia D. chce wyglądać suk.owato?

hahaha a to się uśmiałam :D!
Krótkie mam, ale wykrzesam z nich tyle ile się da :D jestem w formie
Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi

bez tego i tak wyglądam

Sylvinka: Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi .
bez tego i tak wyglądam
Ahaaa...
Wiesz.. tak se myślę, że skoro ona może nie bardzo tolerować Sylwię D. to może być mała podpucha z tym strojem. Ale sobie wymyśliłam, nie?

Jako, że jestem Sylwia i też jestem suk.owata ( nie mam mnóstwa koleżanek ;p) to ubrałabym mega obcisłe rurki, bluzkę z dekoltem i obcisły czarny żakiet ( spod żakietu nie widać bluzki i wygląda jakbym była w samym żakiecie :zakochany) cycki na wierzch, czorne oko, szpilki i jazda :D Reszta to gestykulacja, mimika twarzy i odpowiednie słownictwo

Szpiegowałem Cię nawet, wiesz kamery i te sprawy :D
Tylko tam nie wydrap jej za wiele :D
Sylvinka: Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi .
To niezła panna, ciekawe czy na swoje wesele nie będzie kazała przyjść w dresie ?:D
że niby suczita ?:D
styka51: Wiesz.. tak se myślę, że skoro ona może nie bardzo tolerować Sylwię D. to może być mała podpucha z tym strojem. Ale sobie wymyśliłam, nie?
Jako, że jestem Sylwia i też jestem suk.owata ( nie mam mnóstwa koleżanek ;p) to ubrałabym mega obcisłe rurki, bluzkę z dekoltem i obcisły czarny żakiet ( spod żakietu nie widać bluzki i wygląda jakbym była w samym żakiecie :zakochany) cycki na wierzch, czorne oko, szpilki i jazda :D Reszta to gestykulacja, mimika twarzy i odpowiednie słownictwo
Powiem Ci, że przewinęły mi się przez głowę takie myśli i wolę nie ryzykowac. Tak w ogóle to ona chce mnie tolerowac, tyle tylko że spiknęła się z moim byłym z którym ja mam bardzo dobry kontakt. On powiedział jej że coś gadamy ze sobą nadal po prostu po znajomości a ona coś se dodała, powiedziała swojej przyjaciółce która jest siostrą mojego, i tak oto z tego wyszła niezła bajka, ja się troszeczkę podkuviłam, zadzwoniłam do byłego, opierdzieliłam, a tu nagle wyszło że on nic jej nie mówił. Czyli ona była ta zła.. dziękuje bardzo. Teraz mojemu powiedziała żeby przyszedł ze mną bo ona chce załagodzic sytuację sratata. :D
Sylwia Ty to se cycuchy możesz pokazywac na lewo i prawo, bo masz co a ja?! :D

Zresztą założę chyba te leginsy, jakieś balerinki, bluzkę i będzie, makijaż zrobię mocniejszy, coś z włosami i STYKNIE

Coś przeczuwałam, bo zawsze się odwracam tyłem do monitora przy przebieraniu :d mało widziałeś w życiu :D!
Szczerze to mam to gdzieś, jej wesele jej małpki i jej cyrk :D
styka51: Ooooo :D
Zgadzam się...
Kabaretki, jakaś fajna kiecka ( krótka) i mega makijaż.
Albo jakaś bluzka, co by cycki było widać ;p
Nawet zeby nie bylo za szmaciarsko, to jest np moj wybor
kabaretki
szorty obcisle (zeby jednak nie swiecic dupa)
meska duza koszula zakrywajaca pupe (zeby dawalo wrazenie, ze sie ma tylko koszule i kabaretki - wiesz kusicielsko a szorty zabezpieczaja przed podgladaczami i daja swobode schylania sie i tanca itp)
kapelusz
szpilki
minimalizm a zawsze dziala

cos w tym stylu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: kabaretki
szorty obcisle (zeby jednak nie swiecic dupa)
meska duza koszula zakrywajaca pupe (zeby dawalo wrazenie, ze sie ma tylko koszule i kabaretki - wiesz kusicielsko a szorty zabezpieczaja przed podgladaczami i daja swobode schylania sie i tanca itp)
kapelusz
szpilki
jak ja bym się tak chciała ubrać, może by chłopy popadały w końcu

:D
Sylvinka: Powiem Ci, że przewinęły mi się przez głowę takie myśli i wolę nie ryzykowac. Tak w ogóle to ona chce mnie tolerowac, tyle tylko że spiknęła się z moim byłym z którym ja mam bardzo dobry kontakt. On powiedział jej że coś gadamy ze sobą nadal po prostu po znajomości a ona coś se dodała, powiedziała swojej przyjaciółce która jest siostrą mojego, i tak oto z tego wyszła niezła bajka, ja się troszeczkę podkuviłam, zadzwoniłam do byłego, opierdzieliłam, a tu nagle wyszło że on nic jej nie mówił. Czyli ona była ta zła.. dziękuje bardzo. Teraz mojemu powiedziała żeby przyszedł ze mną bo ona chce załagodzic sytuację sratata. :D
Sylwia Ty to se cycuchy możesz pokazywac na lewo i prawo, bo masz co a ja?! :D
Zresztą założę chyba te leginsy, jakieś balerinki, bluzkę i będzie, makijaż zrobię mocniejszy, coś z włosami i STYKNIE
Skąd ja znam takie historie i wymyślania. Co cuda na kiju :D
Twoje cycki są fajne, regularnie oglądam je na fb :D
dzieki
sucze sucze i to jakie seksowne

Asie nie lepsze

Sylvinka: Pierwsze o czym pomyślałam to kabaretki, ale potem do mnie doszło że mam spędzic tych kilka godzin na dworze i jeszcze w nocy, także dziękuje.
myślałam o tym własnie :D
kabaretki na rajstopy, albo przynajmniej u mnie sa rajstopy imitujace kabaretki

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail