Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 Agosto 2011 (pierwszy post)

Cześć Kobitki!
Nie będę się rozpisywała tylko od razu przejdę do rzeczy.. :)
Mam jutro koleżanki urodziny a w tym motyw jakby to powiedzieć "nocnego klubu". W każdym bądź razie mam być jakaś fajną biczys :mrgreen: no i tu jest ogromy problem, bo to takie jakby ognisko, ale wszystko będzie odbywac się w 'altance' i zapewne będzie zimno wiec za cholerę nie mogę wymyślic w co mam się ubrac :/.

Doradźcie coś ja Was błagam! :D

Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: Poniekąd, już nic się o mnie nie dowiesz !

Szila , wiem więcej niż Ci się wydaje hahaha :ziober2:

Sylvinka
Sylvinka: Uhuhu chyba się tam krew poleje :D

Bitwa na pazury , o ile nie obcinałaś :D
styka51
styka51
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dołączam

Hahahahha :lol:
Za dużo polsatu ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli lubi taki styl, to poradź mu żeby rozejrzał się za jakąś sportową marynarą, pod koszulę czy t-shirt będzie jak znalazł :D

Podbijam :D

Sylvinka
Sylvinka: Facet Sylwii zaproszony jest na 18 do swojej przyjaciółki której Sylwia nienawidzi po przez jeden konflikt, który miał miejsce nie dawno. Ale że ta przyjaciółka chce poznac Sylwię bliżej zaprosiła ją również i prosiła o przybycie gwarantując miłą atmosferę i dużo wódki.

Dlatego chcesz Sylwia D. chce wyglądać suk.owato? :pavarotti:
Sylvinka
Sylvinka
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Szila , wiem więcej niż Ci się wydaje hahaha

hahaha a to się uśmiałam :D!

Konto usunięte
Konto usunięte: Bitwa na pazury , o ile nie obcinałaś

Krótkie mam, ale wykrzesam z nich tyle ile się da :D jestem w formie

styka51
styka51: Dlatego chcesz Sylwia D. chce wyglądać suk.owato?

Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi :rotfl:.

bez tego i tak wyglądam :pavarotti:
styka51
styka51
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi . bez tego i tak wyglądam

Ahaaa...
Wiesz.. tak se myślę, że skoro ona może nie bardzo tolerować Sylwię D. to może być mała podpucha z tym strojem. Ale sobie wymyśliłam, nie? :lol:
Jako, że jestem Sylwia i też jestem suk.owata ( nie mam mnóstwa koleżanek ;p) to ubrałabym mega obcisłe rurki, bluzkę z dekoltem i obcisły czarny żakiet ( spod żakietu nie widać bluzki i wygląda jakbym była w samym żakiecie :zakochany) cycki na wierzch, czorne oko, szpilki i jazda :D Reszta to gestykulacja, mimika twarzy i odpowiednie słownictwo :pavarotti:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: hahaha a to się uśmiałam :D!

Szpiegowałem Cię nawet, wiesz kamery i te sprawy :D

Sylvinka
Sylvinka: Krótkie mam, ale wykrzesam z nich tyle ile się da :D jestem w formie

Tylko tam nie wydrap jej za wiele :D

Sylvinka
Sylvinka: Wczoraj na Dniach Kraśnika powiedziała NAM, że to taka impreza w takim stylu. Bo najpierw miało byc coś pod dres, ale zmieniła na bardziej szekszi .

To niezła panna, ciekawe czy na swoje wesele nie będzie kazała przyjść w dresie ?:D

Sylvinka
Sylvinka: bez tego i tak wyglądam

że niby suczita ?:D
Sylvinka
Sylvinka
  22 Agosto 2011
styka51
styka51: Wiesz.. tak se myślę, że skoro ona może nie bardzo tolerować Sylwię D. to może być mała podpucha z tym strojem. Ale sobie wymyśliłam, nie? Jako, że jestem Sylwia i też jestem suk.owata ( nie mam mnóstwa koleżanek ;p) to ubrałabym mega obcisłe rurki, bluzkę z dekoltem i obcisły czarny żakiet ( spod żakietu nie widać bluzki i wygląda jakbym była w samym żakiecie :zakochany) cycki na wierzch, czorne oko, szpilki i jazda :D Reszta to gestykulacja, mimika twarzy i odpowiednie słownictwo

Powiem Ci, że przewinęły mi się przez głowę takie myśli i wolę nie ryzykowac. Tak w ogóle to ona chce mnie tolerowac, tyle tylko że spiknęła się z moim byłym z którym ja mam bardzo dobry kontakt. On powiedział jej że coś gadamy ze sobą nadal po prostu po znajomości a ona coś se dodała, powiedziała swojej przyjaciółce która jest siostrą mojego, i tak oto z tego wyszła niezła bajka, ja się troszeczkę podkuviłam, zadzwoniłam do byłego, opierdzieliłam, a tu nagle wyszło że on nic jej nie mówił. Czyli ona była ta zła.. dziękuje bardzo. Teraz mojemu powiedziała żeby przyszedł ze mną bo ona chce załagodzic sytuację sratata. :D

Sylwia Ty to se cycuchy możesz pokazywac na lewo i prawo, bo masz co a ja?! :D :and:
Zresztą założę chyba te leginsy, jakieś balerinki, bluzkę i będzie, makijaż zrobię mocniejszy, coś z włosami i STYKNIE :rotfl:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Szpiegowałem Cię nawet, wiesz kamery i te sprawy

Coś przeczuwałam, bo zawsze się odwracam tyłem do monitora przy przebieraniu :d mało widziałeś w życiu :D!

Konto usunięte
Konto usunięte: To niezła panna, ciekawe czy na swoje wesele nie będzie kazała przyjść w dresie ?:D

Szczerze to mam to gdzieś, jej wesele jej małpki i jej cyrk :D
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: Coś przeczuwałam, bo zawsze się odwracam tyłem do monitora przy przebieraniu :d mało widziałeś w życiu :D!

No Twoich boobsów nie ,ale tyłeczek masz zgrabny, nie powiem :D :ziober2:
Dobra Sylvita suczita, uciekam. Miłej zabawy ;-*
Sylvinka
Sylvinka
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No Twoich boobsów nie ,ale tyłeczek masz zgrabny, nie powiem Dobra Sylvita suczita, uciekam. Miłej zabawy

Znasz się Darek, znasz :ziober2:
Baju :*
feuliette
feuliette
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: Pożyczysz mi Madziu?

jakbym posiadała to tak :crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Agosto 2011
styka51
styka51: Ooooo :D Zgadzam się... Kabaretki, jakaś fajna kiecka ( krótka) i mega makijaż. Albo jakaś bluzka, co by cycki było widać ;p

Nawet zeby nie bylo za szmaciarsko, to jest np moj wybor

kabaretki
szorty obcisle (zeby jednak nie swiecic dupa)
meska duza koszula zakrywajaca pupe (zeby dawalo wrazenie, ze sie ma tylko koszule i kabaretki - wiesz kusicielsko a szorty zabezpieczaja przed podgladaczami i daja swobode schylania sie i tanca itp)
kapelusz
szpilki

minimalizm a zawsze dziala :ziober2: no i masz wszystko tak naprawde zakryte :pavarotti:
cos w tym stylu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Sylvinka
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: kabaretki szorty obcisle (zeby jednak nie swiecic dupa) meska duza koszula zakrywajaca pupe (zeby dawalo wrazenie, ze sie ma tylko koszule i kabaretki - wiesz kusicielsko a szorty zabezpieczaja przed podgladaczami i daja swobode schylania sie i tanca itp) kapelusz szpilki

jak ja bym się tak chciała ubrać, może by chłopy popadały w końcu :and:
:D
styka51
styka51
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: Powiem Ci, że przewinęły mi się przez głowę takie myśli i wolę nie ryzykowac. Tak w ogóle to ona chce mnie tolerowac, tyle tylko że spiknęła się z moim byłym z którym ja mam bardzo dobry kontakt. On powiedział jej że coś gadamy ze sobą nadal po prostu po znajomości a ona coś se dodała, powiedziała swojej przyjaciółce która jest siostrą mojego, i tak oto z tego wyszła niezła bajka, ja się troszeczkę podkuviłam, zadzwoniłam do byłego, opierdzieliłam, a tu nagle wyszło że on nic jej nie mówił. Czyli ona była ta zła.. dziękuje bardzo. Teraz mojemu powiedziała żeby przyszedł ze mną bo ona chce załagodzic sytuację sratata. :D Sylwia Ty to se cycuchy możesz pokazywac na lewo i prawo, bo masz co a ja?! :D Zresztą założę chyba te leginsy, jakieś balerinki, bluzkę i będzie, makijaż zrobię mocniejszy, coś z włosami i STYKNIE

Skąd ja znam takie historie i wymyślania. Co cuda na kiju :D
Twoje cycki są fajne, regularnie oglądam je na fb :D
massacre
massacre
  22 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze zdjęcie zajebiście śliczne:)

dzieki

styka51
styka51: a większość Sylwii z założenia to sucze, przynajmniej ja ;p

sucze sucze i to jakie seksowne :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: coś w tym jest, znam kilka Sylwii

Asie nie lepsze :pavarotti: :rotfl:

Sylvinka
Sylvinka: Pierwsze o czym pomyślałam to kabaretki, ale potem do mnie doszło że mam spędzic tych kilka godzin na dworze i jeszcze w nocy, także dziękuje. myślałam o tym własnie :D

kabaretki na rajstopy, albo przynajmniej u mnie sa rajstopy imitujace kabaretki :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  22 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: jak ja bym się tak chciała ubrać, może by chłopy popadały w końcu :D

uwierz mi - to zawsze dziala :pavarotti: a jak masz kapelusz tak lekko na przod zeby zakryc oczy i potem rzucasz spojrzenie... zadna obcisla suka z cycami na wierzchu nie ma szans :ziober2:

pijana
pijana
  22 Agosto 2011
massacre
massacre: Asie nie lepsze

Motto kolegi "każdą Asię dobrze pcha się" :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.