Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 1 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
z nog, z tylka, twarzy.
nosze spodnie rurki

se luknij na fejsa :D
kiedys 'przesadzasz, nie wyglupiaj sie' a teraz mowie dziekuje, wiem :D
nie nadaje sie to do publikacji

z koloru nosa. podklad i wio.
duzych otworow gebowych.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
O, dowartościuje się trochę, na poprawę humoru.
Lubię kolor moich oczu, długie nogi i ładne włosy.
Lubię też swoją pupę, którą ostatnio dodatkowo pochwalono jeszcze wielokrotnie, jak byłam nad morzem

Się wkopałam z powyższym. :D
Rumienię się, uśmiecham i dziękuję.
Nie wiem, nie umiem odpowiadać na takie pytania. Tak samo na maturze miałam "co się stało i jak sobie z tym poradziłaś i co się nie stało" nie umiałam odpowiedzieć na to, co się nie stało, jakoś.
Osób które cenię.
Nos. :3
Niczego nie zazdroszczę bo i tak w ten sposób tego nie zdobędę.
Uhm, jednak nie poczułam się lepiej.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no i chwala ci za to
nowe focie?
ze nie dadza ci dupy bo ich rozerwiesz swoim ogromnym penem?
bos alkoholik
focisze!

wez sie ogarnij! usmiech pliz
1. czyczki, oczy, nadgarstki, typ figury ogolnie. duze dekolty, makijaz, dopasowane ciuchy.
juz pol foruma wczoraj widzialo;P ale ok, niech bedzie figura:

"fajne masz cycki"- od wiekszosci samcow, dodatkowo moj osobisty mezczyzna zachwyca sie moim tylkiem:) zazwyczaj dziekuje;)
"ale jestes szczupla"

od mojego, wiadomo, to milo, ze nadal mu sie podobam, no i kiedy komplementuje mnie kobita, bo wtedy wiem, ze skoro to robi, to musze naprawde dobrze wygladac. przynajmniej u mnie tak jest, ze komplementy jakie czynie kobietom sa szczere. ulubiony komplement? "ale jestes piekna" od mojego:)
nr 1 to nogi

porownuje cycki, nie lubie, jak w towarzystwie jakas ma wieksze od moich

Z całości.
Nie eksponuję, bo i po co?
Nie słucham, nie zwracam uwagi na puste słowa.
Olewam

Niczego

Wszystko mi się podoba :D No, oprócz jednej części.
no nie wiem

ładne oczy niby kocie, usta niby też ładne i tyłek 'sportowy'

kierwa, masło maślane :D
brzuch, mogłoby nie być tej małej oponki ale jakoś ją przeżyje.
nie tuszuje jej bo nie rzuca się w oczy, tzn. nie odstaje.
chyba tylko cycki :D
nie, ale mam jeszcze tam krakowskie foty z jesusem i masz moje nozki :D
nie, ale dobra kategoria perwersie

taaa, tu niemcy mowia ze niemieckie powiedzenie 'pijany jak polak' w ogole do mnie nie pasuje

ale ostatnio wypilem absintha z rumuncami, to chyba 65% mialo :OOO na drugi dzien jeszcze chodzilem wezykiem
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
moj osobisty mezczyzna tez by sie zachwycal twoimi cyckami i dupa :D
ja to uslyszalam raz od mojego i nie byl to komplement

raz dwa musialam przytyc

komplementy nie musza byc pustymi slowami