Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 19 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
z wszystkiego oprocz 3 rzeczy jestem zadowolona, nie wiem, twarz podkreslam makijazem, figure ubiorem

i wiadomo od 1410 dlaczego temat powstal

massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
twarzy, figury.
normalnie, albo mowie 'dzieki', albo jak slysze to od danej osoby juz ktorys raz to 'tak, wiem' i wsio.
massacre: 5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
kazde lubie, lechtaja mi ego

massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
paznokcie.
nie radze sobie, wali mnie to, zawsze moglabym miec brzydka twarz czy cos

zazdroscic typowo nie zazdroszcze, ale jak widze kogos z super nosem to mysle sobie, ze chcialbym miec podobny

Oj widać je na fotkach

No i znów bana masz

Patrishia: Piękna to jesteś Ty, ale to już tyle razy słyszałaś, że chyba nie ma to większej wartości, co?:D
Dzięki :* Mnie peszą komplementy bo z natury nieśmiała jestem

Konto usunięte: a poza, to podoba mi się aparycja Marty, Martity i kiedyś już o tym napisałam, dobra świnka z niej była parę kilogramów temu!
Pamiętam

Nogi, tzn nie to że ładne czy coś tylko w sportach siłowych akurat to one są moim największym atutem, wiec raczej to będzie to:P
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie?
Cycki - podobno wyglądają jak sztuczne chociaż ja tego nie widzę. No i nogi :-)
massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie?
Uszy, mam dosyć duże w porównaniu do mojej drobnej twarzy i odstające, każdy oczywiście pieprzy, że przesadzam, ale znajdę chwilę na jakiś urlop niedługo to pójdę je w końcu zoperować :/ Oczywiście zakrywam włosami, nikt mnie nigdy w związanych włosach nie widział, tylko po domu czasami chodzę w związanych
Prostych włosów zazdroszczę, ja nad swoimi muszę stać godzinę dziennie.
1. nogi nogi nogi:) talia, wzrost, figura- ubiorem, no a włosy- nic nie muszę z nimi robić i tak są zajoiste :)
3. zazwyczaj mówię po prostu "dziękuję"
4. na temat biustu nic nie słyszałam, może temu, ze go nie mam ;p
7. czasami paznokci
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
Cycki, cycki i jeszcze raz cycki.
massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
oczy, aż do obrzydzenia.
massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
brzuch

długich,opalonych nóg :-)
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie?
Piersi. ;)
lubię je i uważam, że są fajne :D
dekolty muszą być, nie znajdziesz u mnie w szafie bluzki bez dekoltu.

że fajne mam cycki :(
wszystkie oprócz cycków

massacre: . Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
z ust mojego faceta, że pieknie wyglądam dziś, że to i sramto :D
massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie
Uda, mam okropnie za duże uda, dlatego w ogóle nie chodzę w spódniczkach, sukienkach (chyba, że muszę)
Długich prostych włosów.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.