Hej!
Od pewnego czasu, po przeglądaniu jakichś portali plotkarskich zastanawia mnie...
co się stało z Bradem Pittem ?!
Dawne bożyszcze kobiet wygląda jak stary dziad i w ogóle się tym nie przejmuje.
Brad sprzed dobrych kilku lat to przystojny, dojrzały mężczyzna z dwudniowym zarostem,
tajemniczym spojrzeniem i nienaganną fryzurą.
Rozumiem, można się starzeć, ale on jakby nie patrzeć robi to od dawna, ale zawsze z klasą!
Teraz wygląda jak stary szef kiepskiej mafii...
Osobiście uważam, że z dwudniowym zarostem i krótkimi włosami prezentuje się o niebo lepiej.
Te okulary również nie dodają mu uroku.
Co sądzicie o przemianie Pitta?
Pozdrawiam, Aga.
lista tematów
Brad Pitt i jego metamorfoza ... strona 3 z 4
Ja serio nie wiem co Wy od niego chcecie, na tym zdjęciu z czarną muszką wygląda rewelacyjnie dla mnie
Konto usunięte: jak to co? w końcu się zestarzał. i zrobił to w cholernie seksownym stylu:].
może to wiek, może zboczenie, ale facet to musi być facet. dzięki B. ominęła mnie era justinów biberów etc.
podbijam
Mnie tam Bieber ominal z wiadomych wzgledow wiekowych

Brad i Leonardo byli za moich czasow, Brada kochalam w Wichrach Namietnosci i Wywiadzie z wampirem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: jak to co? w końcu się zestarzał. i zrobił to w cholernie seksownym stylu:].
może to wiek, może zboczenie, ale facet to musi być facet. dzięki B. ominęła mnie era justinów biberów etc.
podbijam! ile czasu miał jeszcze robić z siebie wymuskanego chłoptasia? bez przesady, wystarczy, że nasz Krzysiu Ibisz robi z siebie Piotrusia Pana i widać jak to potem wygląda. facet to ma być facet. kropka.
Wygląda jak lump. Musi kupić sobie maszynkę i umyć włosy, bo lepią się z brudu.
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.