Jak Gotka True Blood, to ja Grę o Tron, choć pewnie mało osób to oglądało, a szkoda, bo zajebiste :D
(Nazwy i charakteryzacje serialowe).
1. Eddard Stark
2. Jon Snow
3. Robb Stark
4. Jaime Lannister
5. Tyrion Lannister
6. Viserys Targaryen
7. Khal Drogo (To jedyne foto jakie znalazłam, gdzie wygląda w miarę sympatycznie:D)
8. Joffrey Baratheon. No i gnida, której nie powinnam wrzucać z osobistego hejtu, ale niech będzie, bo jest dość istotną postacią.:P
Kto się wizualnie podoba, a kto nie i dlaczego? Oglądany? Jeśli tak, to która postać najbardziej lubiana bądź nie? : )
Może nikogo nie pominęłam
Pozdrawiam.
lista tematów
Serialowo. 1 strona 2 z 7
Konto usunięte: to jeszcze taka ilość że można spokojnie wszystko ściągnąć :D
książki bym z chęcią przeczytała ale mam inne wydatki :D
Też chce książki, jęczałam o nich przed urodzinami i nikt na to nie wpadł.

Konto usunięte: Ale gra charakterystyczne role przeważnie, nie jakieś gówniaste...a tej zaginionej przyszłości nie kojarzę akurat :D
To nowy film, niskobudżetowy, BARDZO. W sumie chyba większość poszło na obsadę ;D
Zapomniałam dodać, że on jest hm "karłem" :D Ale i tak jest też zajebistą postacią.
Konto usunięte: piedolisz, bo 52
pfff 21 lat starszy ode mnie, nie jedno małżeństwo takie jest, ja bym go tam brała
Mógłby być moim ojcem

Konto usunięte: u mnie tym bardziej nikt nie wpadnie na to
jak se człek sam nie sprawi to nie będzie miał , chyba ze w bibliotece są ale wątpię :D
Też wątpię. Chociaż.. sprawdzę u siebie. Mam dobrą bibliotekę

Ewentualnie zostaje czytanie w empiku. Wdziałam jak siedzą całymi dniami. Albo ebooki.
Konto usunięte: e, to mnie nie dziwuje ze nie znam, nie śledze nowości a już niskobudżetowych to już całkiem
Ja go znalazłam po filmach z Szonem

piedolę czy że jestem? :D
Kurcze, mam trochę spraw dziś do pozałatwiania to i ze mnie ranny ptaszek dziś , kawa już opylona i trzeba będzie niebawem ruszyć tyłek

to wtedy ja mogłabym być Twoją macochą

Ło, co to to to nie, ja tam musze mieć książkę w domu i spokój, czytanie nocami

Hahah

Muuuszę się pochwalić, patrz!!!
http://w.fotka.pl/49ea2b3fa6.jpg
:D Kocham studia.

Jakbyś mieszkała blisko to jeszcze bym Ci mogła podrzucić nawet serio, ale nie wiem skadś Ty.
W ogóle jakie podchody robiłam kiedyś, polecałam wszystkim moim znajomym, żeby sobie to kupili, i żeby mi pożyczyli, ale nikt nie kupił

Podjarałam się głupią książką od rana

Jedno i drugie :D
Konto usunięte: Kurcze, mam trochę spraw dziś do pozałatwiania to i ze mnie ranny ptaszek dziś , kawa już opylona i trzeba będzie niebawem ruszyć tyłek
Weź rower, będzie szybciej :D
Serialu nie oglądałam, ale ten facet jako jedyny poważnie przykuł moją uwagę.
Ocieka testosteronem.
Cięęęęęęę pogieło

dziś uderzę na naszą zajebiście wyposażoną wiejsko-miejską bibliotekę

Patrishia: Jakbyś mieszkała blisko to jeszcze bym Ci mogła podrzucić nawet serio, ale nie wiem skadś Ty.
W ogóle jakie podchody robiłam kiedyś, polecałam wszystkim moim znajomym, żeby sobie to kupili, i żeby mi pożyczyli, ale nikt nie kupił
też lubelskie ale na samym skrawku, 5 km ode mnie już mazowieckie :D
ja tam nie mam nawet komu podchodów robić bo moi znajomi to woleliby na piwo wydać niż książkę