naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  9 Octubre 2011 (pierwszy post)
Hej Wam :D

1.
Czym poprawiać kształt brwi ? Kredką, cieniem ?
2. Co macie zamiar sobie kupić w najbliższym czasie ? :ziober2:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Natalka :bye:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

justCax
justCax
  9 Octubre 2011
styka51
styka51: W ogóle, to jestem lekko pod wpływem procentów i stwierdzam : nigdy więcej smakowych wódek..,

polecam Stocka cytrynowego i jeszcze żurawinowy chyba jest, no zayebi.ste, wchodzi jak woda normalnie, można bez popitki i nie jest słodki :D

naaats
naaats: Jaką kurtkę ? Masz jakiś ideał w głowie ? :D

nie mam i to jest najgorsze, bo jeśli mi się jakaś juz podoba, to jest bardzo krótka, a ja postanowiłam sobie, że kupie jakąś odrobine cieplejsza
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Octubre 2011
naaats
naaats: Weźcie mi tu piwem nie oftopujcie w temacie

to nie piwo, to cider! :D
styka51
styka51
  9 Octubre 2011
massacre
massacre: czy tylko ja dzisiaj nie pilam w ogole okresu nie mam, na testach jedna kreska - nie wiem o co biega

Dej spkój... Maniek mnie upił i DAŁAM się wykorzystać :kv3: tylko wódka teraz po żołądku mi jeździ...
Może jakiś stres, że spóźnia Ci się... No albo test jeszcze nie wychwytuje zmian w hormonach :D
styka51
styka51
  9 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam Stocka cytrynowego i jeszcze żurawinowy chyba jest, no zayebi.ste, wchodzi jak woda normalnie, można bez popitki i nie jest słodki :D

Ja Stocka nie lubię,... czy to zwykły czy smakowy, jestem do niego uprzedzona. Za każdym razem co piłam był gorzki... niesamowicie gorzki.
A ta Soplica Malinowa ma tylko 36% i słodka jest mega, bez popitki piłam... ale to było o 20... a teraz o...
naaats
naaats
  9 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie pare lat temu otworzyli galerie (chyba tak sie to zwie - shopping centre?) i takie zwykle sieciowki u siebie mam, ale jakos ostatnio nnie chcialo mi sie chodzic, w sumie nie mialam za czym, ta torebke przez przypadek jakos niedawno na stronie zobaczylam

A ja właśnie odwrotnie - muszę sobie dużo rzeczy kupić, a czasu i kasy na razie brak :rotfl:
U mnie w mieście z sieciówek jest tylko Funk'n'soul, Lee,
Wrangler, Marco, z butami Marco i CCC (czy tam Boti, albo Casu, ciul wie) :D
I na tym koniec :D

Konto usunięte
Konto usunięte: to nie piwo, to cider! :D

Jeden grzyb :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

justCax
justCax
  9 Octubre 2011
styka51
styka51: Ja Stocka nie lubię,... czy to zwykły czy smakowy, jestem do niego uprzedzona. Za każdym razem co piłam był gorzki... niesamowicie gorzki.

niee, smakowy gorzki nie jest, w ogole :)
uciekam, dobranoc:)
naaats
naaats
  9 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam i to jest najgorsze, bo jeśli mi się jakaś juz podoba, to jest bardzo krótka, a ja postanowiłam sobie, że kupie jakąś odrobine cieplejsza

Ja się właśnie zastanawiam między kurtką ramoneską, a krótkim płaszczem, chciałabym znaleźć taką ramoneskę ocieplaną jakimś polarem na przykład, ale gdzie ja taką znajdę, a jak nie to kupię płaszczyk czarny albo grafitowy..

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Octubre 2011
naaats
naaats: A ja właśnie odwrotnie - muszę sobie dużo rzeczy kupić, a czasu i kasy na razie brak U mnie w mieście z sieciówek jest tylko Funk'n'soul, Lee, Wrangler, Marco, z butami Marco i CCC (czy tam Boti, albo Casu, ciul wie) :D I na tym koniec :D

u mnie nic z tego nie ma jest debenhams, new look, next, monson (czy jak to sie tam pisze), outfit, river island, bank, jjb, jd i bhs :woot: moze cos pominelam jeszcze, ale teraz juz nie wymysle ::)
no niby tez mam kupic i jeszcze jakies kozaki i jakas kurtke czy plaszcz, ale w sumie na razie to deszcz pada i zimno nie jest, wiec mam jeszcze czas :D
naaats
naaats
  9 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie nic z tego nie ma jest debenhams, new look, next, monson (czy jak to sie tam pisze), outfit, river island, bank, jjb, jd i bhs moze cos pominelam jeszcze, ale teraz juz nie wymysle ::) no niby tez mam kupic i jeszcze jakies kozaki i jakas kurtke czy plaszcz, ale w sumie na razie to deszcz pada i zimno nie jest, wiec mam jeszcze czas :D

Znam tylko z tych co wymieniłaś New Look, River Island i Next :D
A lubię kupować w New Yorker i H&M i C&A czyli standard :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Octubre 2011
naaats
naaats: Znam tylko z tych co wymieniłaś New Look, River Island i Next :D A lubię kupować w New Yorker i H&M i C&A czyli standard :D

ja najbardziej w sumie chyba river island lubie, u mnie next jest lekko biedny (w porownaniu z tym, co widze na stronie :and:) a tych marek co wymienilas to w ogole nie ma. no i new look sie dziwny zrobil, buty maja niewygodne, spodnie dziwnie leza i w sumie najmniejsza maja 8mke, ktora jest za duza, bo moge spodnie sciagac bez rozpinania zamka (a przynajmniej te, ktore przymierzalam), w sumie tylko bluzki i ogolnie rzeczy na gorna czesc ciala zostaja, wiec tez rzadko chodze :P
naaats
naaats
  9 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja najbardziej w sumie chyba river island lubie, u mnie next jest lekko biedny (w porownaniu z tym, co widze na stronie ) a tych marek co wymienilas to w ogole nie ma. no i new look sie dziwny zrobil, buty maja niewygodne, spodnie dziwnie leza i w sumie najmniejsza maja 8mke, ktora jest za duza, bo moge spodnie sciagac bez rozpinania zamka (a przynajmniej te, ktore przymierzalam), w sumie tylko bluzki i ogolnie rzeczy na gorna czesc ciala zostaja, wiec tez rzadko chodze :P

Ja jeszcze zapomniałam o Stradivariusie, też lubię :D

Mhm.. A Primark jest ? W Polsce chyba nie ma Primarka ? W ogóle słyszałam, że za granicą to taki sklep dla biedniejszych, ale dziewczyny na blogach mają rzeczy z Primarka.

SoDope
SoDope
  10 Octubre 2011
naaats
naaats: Co macie zamiar sobie kupić w najbliższym czasie ?

spodnie ... XD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Octubre 2011
naaats
naaats: Weźcie mi tu piwem nie oftopujcie w temacie

jaki offtop, pytasz, co zamierzamy sobie kupic, no to odpowiadam:
x24 :rotfl:
ja byc wielki fanka piwa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  10 Octubre 2011
naaats
naaats: 2. Co macie zamiar sobie kupić w najbliższym czasie ?

Fartuch na laboratorium, bo ten z anatomii krępuje moje ruchy :lol:

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

feuliette
feuliette
  10 Octubre 2011
naaats
naaats: 1. Czym poprawiać kształt brwi ? Kredką, cieniem ?

w essence są jakieś cienie i chyba szabloniki to raczej wygląda "naturalniej" niż kredka

naaats
naaats: 2. Co macie zamiar sobie kupić w najbliższym czasie ?

jakieś butki zimowe,spodnie,może jakieś lakiery do paznokci :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.