Biuna
Biuna
  10 Octubre 2011 (pierwszy post)

1.Poszukuje IDEALNEGO korektora , które zakryje czerwone syfki i zadrapania na twarzy.

2. Szukam pudru, sypkiego badz w kamieniu, który utrwali makijaz, i zmatowi swiecaca sie moja buzke.

3. Jak najprosciel rozswietlic swoja buzie ?

Pozdrawiam.

Babsy
Babsy
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Szukam pudru, sypkiego badz w kamieniu, który utrwali makijaz, i zmatowi swiecaca sie moja buzke.

podobniez synergen z rossmana to maly hit:)
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Poszukuje IDEALNEGO korektora , które zakryje czerwone syfki i zadrapania na twarzy.

jak czerwone to polecam zielony korektor. ja mam taki w paletce sephory i jest nawet nawet.
zwykły, beżowy korektor make up for ever hd - chrystee, takiego korektora nie miałam nigdy:zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Jak najprosciel rozswietlic swoja buzie ?

ale chodzi ci o makijaż czy skórę twarzy?
Biuna
Biuna
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak czerwone to polecam zielony korektor. ja mam taki w paletce sephory i jest nawet nawet. zwykły, beżowy korektor make up for ever hd - chrystee, takiego korektora nie miałam nigdy

bezowy zakryje czerwone plamy ?

Konto usunięte
Konto usunięte: ale chodzi ci o makijaż czy skórę twarzy?

w sumie o to i o to. bardziej jednak o makijaz.
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bezowy zakryje czerwone plamy ?

powinien. mój hd kryje wszystko, choć ja akurat nie mam z tym większych problemów i sprowadza się to do zamaskowania jakiegoś pryszcza raz na miesiąc, a ostatnio nawet rzadziej.

Konto usunięte
Konto usunięte: bardziej jednak o makijaz.

no to rozświetlacz przede wszystkim.
Biuna
Biuna
  10 Octubre 2011

to dopne jeszcze.
Rozswietlajacy jakis fajny puder ?
I róż jakiś fajny.ale nie typowy RÓŻ tylko jakis delikatny, :)

Biuna
Biuna
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to rozświetlacz przede wszystkim.

puder, tak? a jego sie naklada na cal twarz,czy na róz ?
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: puder, tak? a jego sie naklada na cal twarz,czy na róz ?

ja mam jeden rozświetlacz w kamieniu i jeden w płynie. różnie, jak tam sobie wolisz/lubisz.
ja nie lubię jak mi się świeci pysk jak latarnia, więc używam lekko pod brwiami, czasami na kości policzkowe i nad ustami, ale to wszystko zależy od makijaży i na co mam ochotę i czas.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zwykły, beżowy korektor make up for ever hd - chrystee, takiego korektora nie miałam nigdy

cena?

masz porownanie z takim niebieskim clinique? polecila mi go kosmetyczka, ale czytam opinie i sa rozne... :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  10 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1.Poszukuje IDEALNEGO korektora , które zakryje czerwone syfki i zadrapania na twarzy. 2. Szukam pudru, sypkiego badz w kamieniu, który utrwali makijaz, i zmatowi swiecaca sie moja buzke.

1. nie ma rzeczy idealnych :), ale polecam zielony korektor w słoiczku z inglota
2. sypki z inglota :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  10 Octubre 2011

doczepie sobie pytanie!
Jaki polecacie puder rozświetlający, lub rozświetlacz, lub coś w tym stylu, ale taki, żeby miał bardzo drobne te świecące drobinki?

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Octubre 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: Jaki polecacie puder rozświetlający, lub rozświetlacz, lub coś w tym stylu, ale taki, żeby miał bardzo drobne te świecące drobinki?

z bodyshopu: Brush on radiance:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_Makeup&CatCode=C_Makeup_Bronzing&prdcode=63691m

a z drozszych to meteoryty guerlaina.
mmaryjka
mmaryjka
  10 Octubre 2011
Prinz
Prinz: cena?

chyyyba płaciłam około 90zł, bo akurat wtedy kupowałam sporo rzeczy i nie pamiętam dokładnej ceny, ale +/- 90zł.
kocham go i nie zamienię na żaden inny:zakochany: plusem są odcienie, mój jest idealny. może troszeczkę jaśniejszy od skóry, ale za miesiąc na pewno będzie idealny, natomiast nawet w lato, lekko jaśniejszy sprawował się lepiej niż idealnie!

Prinz
Prinz: masz porownanie z takim niebieskim clinique?

niebieski? który to? mam jakiś i miałam kiedyś jakieś próbki albo mini wersje. pokaż zdjęcie
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niebieski? który to? mam jakiś i miałam kiedyś jakieś próbki albo mini wersje. pokaż zdjęcie

taki

Konto usunięte
Konto usunięte: chyyyba płaciłam około 90zł, bo akurat wtedy kupowałam sporo rzeczy i nie pamiętam dokładnej ceny, ale +/- 90zł. kocham go i nie zamienię na żaden inny plusem są odcienie, mój jest idealny. może troszeczkę jaśniejszy od skóry, ale za miesiąc na pewno będzie idealny, natomiast nawet w lato, lekko jaśniejszy sprawował się lepiej niż idealnie!

ee to cena nie jest zla, moge kupic jak bedzie dobry :) skoro mowisz ze jest idealny..

jak myslisz, przykryje cienie pod oczami?

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  11 Octubre 2011
Prinz
Prinz: taki

a on przypadkiem nie jest dla pryszczatych? miałam chyba próbkę, ale była w papierku więc chyba nawet nie użyłam.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.