Cześć,
chciałem się dowiedzieć czy tego typu zarost może się podobać kobietą?
Co uważacie o nim.
lista tematów
Zarost twarzy strona 2 z 3
Owszem . Na uczelni jakoś nie dostawałem w w/w okresie żadnych znaków zainteresowania ale na weekendowych zakupach w galerii szala zdecydowanie była na moją dużą korzyść

Zresztą zależy też od faceta ...wkleiłbyś np foto Lamasa , albo Mortensena czy też modnego ostatnio Momoy i też zapewne odzew w tym wypadku 20+ byłby inny . Dla w/w faceci zasługują na miano bycia mężczyznami nawet z brodą jak Kerry King

Może też analogicznie do czasów gdzie króluje niestety prostactwo i brak męskości nawiązuje swoim wyglądem do archetypu faceta :D , ale też nie tak do końca bo lubię mieć ogolone jajka i pachy twarz niekoniecznie
Och tak kiedy to było Agnieszko ...wtedy mogłem 4 razy w przeciągu 2 godzin

Transcendencja - zarost sam w sobie mi się podoba - ale to też musi do faceta pasować. :) Niektórzy jak ten na zdjęciu wygląda niezbyt dobrze.
Ale takiemu np. pasuje :

Wszystko też zależy od gustu. :)
Ale takiemu np. pasuje :

Wszystko też zależy od gustu. :)
Konto usunięte: Może też analogicznie do czasów gdzie króluje niestety prostactwo i brak męskości nawiązuje swoim wyglądem do archetypu faceta :D , ale też nie tak do końca bo lubię mieć ogolone jajka i pachy twarz niekoniecznie
jajka rządzą:D
dawno dawno temu...
a teraz ile możesz?
KOBIETOM co najwyżej, liczba mnoga
Pewnie może się podobać, mnie osobiście nie podoba się żaden zarost, wolę oglądać gładkie twarze, a ten facet ze zdjęcia faktycznie wygląda jak jakiś menel, może to też dlatego podświadomie "odrzucają" mnie faceci z zarostem.

Kwestia gustu.
Okropnie, jak menel
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.