luk7
luk7
  11 Octubre 2011 (pierwszy post)

Cześć,
chciałem się dowiedzieć czy tego typu zarost może się podobać kobietą?
Co uważacie o nim.

Alucard
Alucard
  11 Octubre 2011

Miałem ostatnio ten sam, i chyba wracam do niego.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Octubre 2011
luk7
luk7: Co uważacie o nim.

patrzac na sama twarz to stoi mi przed oczami on:

nie jara mnie zarost u mezczyzn, w ogole.
Transcendencja
Transcendencja
  11 Octubre 2011
luk7
luk7: Czyli byłeś porządany przez kobiety które są dla sporej ilosci facetów bardzo atrakcyjne

Owszem . Na uczelni jakoś nie dostawałem w w/w okresie żadnych znaków zainteresowania ale na weekendowych zakupach w galerii szala zdecydowanie była na moją dużą korzyść :ziober2:
Zresztą zależy też od faceta ...wkleiłbyś np foto Lamasa , albo Mortensena czy też modnego ostatnio Momoy i też zapewne odzew w tym wypadku 20+ byłby inny . Dla w/w faceci zasługują na miano bycia mężczyznami nawet z brodą jak Kerry King :lol:
Transcendencja
Transcendencja
  11 Octubre 2011

Może też analogicznie do czasów gdzie króluje niestety prostactwo i brak męskości nawiązuje swoim wyglądem do archetypu faceta :D , ale też nie tak do końca bo lubię mieć ogolone jajka i pachy twarz niekoniecznie :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli szkoła średnia jak już

Och tak kiedy to było Agnieszko ...wtedy mogłem 4 razy w przeciągu 2 godzin :lol:
Denaris
Denaris
  11 Octubre 2011
Transcendencja - zarost sam w sobie mi się podoba - ale to też musi do faceta pasować. :) Niektórzy jak ten na zdjęciu wygląda niezbyt dobrze.
Ale takiemu np. pasuje :

Wszystko też zależy od gustu. :)
Darunia511
Darunia511
  11 Octubre 2011
nie!
feuliette
feuliette
  11 Octubre 2011

jak jakis kryminalista :ninja:

mirra20
mirra20
  11 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może też analogicznie do czasów gdzie króluje niestety prostactwo i brak męskości nawiązuje swoim wyglądem do archetypu faceta :D , ale też nie tak do końca bo lubię mieć ogolone jajka i pachy twarz niekoniecznie

jajka rządzą:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Och tak kiedy to było Agnieszko ...wtedy mogłem 4 razy w przeciągu 2 godzin

dawno dawno temu...
a teraz ile możesz?
SoDope
SoDope
  11 Octubre 2011
luk7
luk7: chciałem się dowiedzieć czy tego typu zarost może się podobać kobietą?

mi się nie podoba.
marta0859
marta0859
  11 Octubre 2011
luk7
luk7: Cześć, chciałem się dowiedzieć czy tego typu zarost może się podobać kobietą?

KOBIETOM co najwyżej, liczba mnoga

Pewnie może się podobać, mnie osobiście nie podoba się żaden zarost, wolę oglądać gładkie twarze, a ten facet ze zdjęcia faktycznie wygląda jak jakiś menel, może to też dlatego podświadomie "odrzucają" mnie faceci z zarostem. :ninja:
Kwestia gustu.
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  11 Octubre 2011

Okropnie, jak menel :ble:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

justCax
justCax
  11 Octubre 2011

ja u swojego nie lubię, bo mnie drapie. niektórym pasuje, ale na prawdę mało komu.

boniwinter
boniwinter
  11 Octubre 2011
luk7
luk7: Co uważacie o nim

nie podba mi sie, ale mi sie generalnie nie podoba zaros u mezczyzny, wiec...
pijana
pijana
  11 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: KOBIETOM

No właśnie, już myślałam, że nikt go nie poprawił :and:

Nie podoba mi się, OKROPNYYYYYYYYYY
justCax
justCax
  11 Octubre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie, już myślałam, że nikt go nie poprawił

ja też szukałam, czy ktoś poprawił :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.