Choć jeszcze wcześnie, pora zastanowić się nad stylizacja na studniówkę :D Piszecie jakie macie pomysły, może jakieś dobre sklepy z sukienkami, butami, dodatkami na tę okazję. Doświadczenia mile widziane ;)
lista tematów
Studniówka strona 1 z 2
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja tam miło wspominam studniówkę.
Siedzieliśmy do rana, aż nam muzykę wyłączyli.
Muzyka świetna, towarzystwo świetne, jedzenie pierwsza klasa, no i sala bajkowa :)

sukienka świetna, sama chciałam ją niedawno kupic :) ale jeśli jesteś grubsza to nie polecam :)

ja bym Ci mogła miliony tych sukienek pokazywac, bo ja bym pewnie któreś z nich założyła. najlepiej to gdzieś tak od początku grudnia zacznij się rozglądac za czymś, ale niczego nie kupuj :) czasami i zaraz przed sylwestrem i tego typu imprezami pojawiają się w sklepach naprawdę ciekawe rzeczy. nie wiem ile będziesz chciała na to wydac, ale nie śpiesz się z kupnem bo potem będziesz żałowała.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Konto usunięte: Choć jeszcze wcześnie, pora zastanowić się nad stylizacja na studniówkę :D Piszecie jakie macie pomysły, może jakieś dobre sklepy z sukienkami, butami, dodatkami na tę okazję. Doświadczenia mile widziane ;)
Wszystko zależy od Twojej figury, gustu i zasobności portfela... Bo tak w ciemno wklejać to bez sensu, daj jakieś wskazówki :)
Konto usunięte: Piszecie jakie macie pomysły, może jakieś dobre sklepy z sukienkami, butami, dodatkami na tę okazję.
długa, atłasowa, różowa sukienka, blond loki, mocny makijaż i diadem na głowie.
A tak serio, to też w tym roku mam studniówkę :) Zależy mi na prostej, klasycznej w miarę krótkiej sukience. Bardziej stawiam na buty. Mają być naprawdę ładne, takie WOW.
z tych sukieneczek co pokazałaś mam tą skórzaną z H&M. Masakra