Ktore z tych butow sa bardziej damskie? Dlaczego i po czym odroznic damskie buty od meckich? Nie mam zielonego pojecia w takim przypadku bo wiadomo szpilki no to inna sprawa, ale taki typ butow to wszystko prawie to samo kolorami tylko sie roznia.
lista tematów
Ktore buty pasuja do faceta, a ktore sa bardziej damskie. strona 3 z 4
Nie dramatyzuj chłopak, kawałek wzorku w jakieś mazy nie czyni butów damskimi.

massacre: ja tez nie rozumiem. z calym szacunkiem do Sylvinki, zrozumialam z kontekstu zdania co miala na mysli, jednak pierwszy raz spotykam sie ze sformuowaniem "malo przecietny" i jakby to napisac niezaleznie od jakiegokolwiek zdania, mozna by bylo zrozumiec jako "oryginalny" a nie "nawet nie przecietny" "czy gorszy od przecietnego" czy "bardzo przecietny" .... etc. ;)
No właśnie o to mi chodzi, że ona popełniła błąd, ok, ale niektórzy nie rozumieją jej błędu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Jak je kupowałam to się nie zastanawiałam czy wyglądają męsko czy damsko, po prostu mi się podobały i już, mam wy**bane na to co uważają inni

Ja uważam że wszystkie buty na tych zdjęciach są męskie ;) wydaje mi się, że męskie sa bardziej masywne i zazwyczaj na półkach w męskich stoją większe rozmiarówki tak od 40stki , a w damskich od 36 przynajmniej w moich okolicach tak wszędzie jest.
sama jestes jedna wielka bzdura.
To jest moje zdanie i gow....no masz do tego.
Obracam sie w srodowisku sportowcow i ludzi, ktorzy preferuja sportowy styl, wiec wiem jakie buty kobiety nosza.
jak ci nie pasuje to sie wypowiadaj, ale nie podwazaj mojego zdania
Konto usunięte: tak, a kobiety, ktore nie chca byc kobietami zawsze i wszedzie beda zbierac siano, zeby zmienic plec.
juz napisalam wczesniej...nie mowie tu o subkulturach
dlatego kup sobie smialo. Na pewno nikt nie pomysli, ze to damski but :)