Od dawna zastanawia mnie to czy Facet może nosić Damskie rajstopy( pomijając fetyszystów i innych) po prostu przychodzi zima i nie ma co pod spodnie włożyć, getry się włoży to zaraz spadają ściągają się, uważam że rajstopy dla facetów to dobre rozwiązanie, jak i na zimę jak i na lato w chłodne dni do krótkich spodenek,
Czy taki trend mody zagości na ulicach czy raczej nie ?
oczywiście chodzi mi o Lato w tym wypadku.
a na zimie to wiadomo w krótkich spodenkach raczej się nie chodzi ;p
Facet w rajstopach ? strona 3 z 5
Przepraszamy, nie możemy zrelizować twojego połączenia, prosimy spróbować później.
rozumiem ze tobie zimno ? w nogi boze do razu smiejecie sie jakby nie wiem... fakt zima u nas w Polsce jest sroga to wystarczy kup se moze jeansy z grubego materialu jakies cieplejsze buty no wybacz kalesony no jak juz.. to nie wiem musisz byc zmarźlakiem zeby wkladac ... ale nie daj spokoj rajstopy;/ yy oblesne nie pozwolilabym zeby moj facet nosil takie moje skromne zdanie ale widac chcesz nos z Ciebie beda sie ludzie smieli
Ale mnie to nie obchodzi że się będą śmieli, a dlaczego a pro po, iż dlatego że nie wiedzą jak się zachować, ludzie w tłumie zawsze reagują tak samo, czysta filozofia, kłania się psychologia społeczna.
Zresztą nie o to mi chodziło, dawniej to tylko mężczyźni chodzili w rajstopach, kobietom nie wolno było założyć takiego czegoś...
Przepraszamy, nie możemy zrelizować twojego połączenia, prosimy spróbować później.
Co za absurd. Do tego to odwołanie do uprzednich epok rodem baroku. Mężczyzna w rajstopach, którego toleruję ma 7 lat, albo 70. Rozumiem, że teraz chorobą społeczną jest zgoda na wszelkie zniewieściałe wybryki, ale ja jestem stanowczo przeciw.
gdzies na necie widzialam i meskie rajty;) nie wiem czy z gatty czy innej firmy, ale autentico- i takie gladkie lycrowe, i w jakies romby, grubsze
o, znalazlam:)

Jestem sobie teraz sama, a śmieję się jak oszalała z tego durnego pomysłu :)
No kuva

Dokladnie o tym pomyslalam, jak w ostatnim programie Gok Wan zaprezentowano makijaz dla mezczyzn. I nie bylo to ograniczenie sie do kremow pielegnujacych (np. pod oczy), byl tam podklad, zel do ukladania brwi, bronzer, rozjasniacz pod oczy i pare innych gadzetow. Modelami byli mezczyzni heteroseksualni... Pomyslalam sobie wlasnie o zamierzchlych czasach, gdzie rajstopy, peruczki i makijaz byl norma dla facetow hetero i nikt nie pomyslalby, ze ci mieli jakiekolwiek tendencje w strone meskich dup...

Wiekszosc ludzi sie szokuje, ale byc moze wroca te czasy, gdy "szlachta" czy w dzisiejszych czasach grupa "intelektualna" bedzie chodzila z pudrem na buzi, rajstopach i damskich trzewikach - mnie to nie dziwi... Wtedy panny jak za dawnych czasow beda uciekac w romanse z prawdziwymi, nieokrzesanymi samcami, ktorzy ostoja sie np. wsrod strazakow, budowlancow... W koncu nie ma to jak romans ze stajennym - w rozdartej koszuli, nieogolonym bez zelu we wlosach i rajstop na nogach

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Adrian trans collection

Pewnie założyciel miał na imię Adrian, w ogóle, że polska firma coś takiego wyprodukowała to szok

O_o nie widziałam tego, o masakra XD