lista tematów
jak mozna wejsc na fotke.
witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.
Do słusznej uwagi moderatorki BujajacaWoblokachh dodam takie info, że zgodnie z: http://www.fotka.pl/regulamin
"Dział IV - Konto ... Art. 12 ... Użytkownik może posiadać maksymalnie 3 Konta w Serwisie." - na upartego możesz sobie założyć drugi profil, wtedy nikt nie będzie wiedział o Twoich logowaniach, o ile nie poinformujesz o nim znajomych.
Styl Twojego pierwszego posta daje wiele do myślenia z uwagi na rozbieżność płciową, polecam ogarnąć formę, przez co wypowiedź nie będzie wzbudzała kontrowersji ;-).