Cześć :)
Używałam już kiedyś FLE i postanowiłam zakupić ponownie, ale widzę, że są również wersje złota i fioletowa (fusion).
Używała może któraś z was którejś z nich? Bo teraz nie wiem na którą się zdecydować ;)
Pozdrawiam
lista tematów
Max factor false lash effect
Mam fioletową i nie jestem zadowolona. Efekty średnie, ciężko się przyzwyczaić do szczoteczki a sam tusz nieprzyzwoicie szybko zasycha i nadaje się tylko do wyrzucenia! z tej półki zdecydowanie lepszy i trwalszy jest l'oreal
No ja miałam podstawową wersję i byłam zadowolona, efekt był niezły. No ale każdy ma inne rzęsy, ja mam dosyć gęste i lekko podkręcone.
Używałam niektóre l'oreala, a z którego byłaś zadowolona? ;)
Konto usunięte: No ja miałam podstawową wersję i byłam zadowolona, efekt był niezły. No ale każdy ma inne rzęsy, ja mam dosyć gęste i lekko podkręcone.
Używałam niektóre l'oreala, a z którego byłaś zadowolona? ;)
to ja mam zupełnie inne rzęsty, rzadkie i krótkie

z l'oreala uwielbiam lash architekt i voluminous. A ostatnio miałam extra volume collagene czy jakoś tak...ten był średni

mialam wersje podstawowa, po nalozeniu trzech warstw jakis tam troche bardziej 'spektakularny' efekt byl:) ale szalu nie bylo.
Konto usunięte: Cześć :)
Używałam już kiedyś FLE i postanowiłam zakupić ponownie, ale widzę, że są również wersje złota i fioletowa (fusion).
Używała może któraś z was którejś z nich? Bo teraz nie wiem na którą się zdecydować ;)
Pozdrawiam
Nie polecałabym, dziwiłam się zawsze od czego mnie tak oczy szczypały do momentu kiedy zmieniłam tusz na inny.