Właśnie wygrzewam się w łóżeczku, bo jakieś cholerne przeziębienie mnie złapało. .
Ale mam za to czas, więc przeglądam się w lustrze od rana i sama nie wierze w to co widzę.
Od zawsze moja cera przechodziła samą siebie, bo albo była za tłusta albo jak obecnie się dzieje za sucha. Nie,tony kremu nivea nie pomagają, witamina C nawilża tylko na kilka godzin i problem znowu powraca. Przynajmniej dwa razy do roku chadzam do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy.
Ale co z tego jak za kilka dni skóra w okół oczu jest innego koloru niż cała twarz? Od kilku miesięcy widać mi nawet leciutko żyłę pod oczami :D i ogólnie skóra wokół nosa i na nim, ust i delikatnie na policzkach jest jakiegoś dziwnego, różnorakiego w każdym miejscu odcieniu.
Macie jakieś domowe sposoby, czy też sprawdzone kosmetyki by poprawić trochę wygląd mojej buźki?
Może powinnam zmienić podkład? Może używać coś "pod niego"?
Dobry piling na straaasznie wyschnięte stopy?
Co sądzicie o dziewczynach, które mając zaledwie 15-17 lat już walczą o karierę modelki, rzucając prawie że szkołę i inne zajęcia? Godziłybyście się na wyjazdy swoich córek gdzieś daleko w celu podbicia świata mody?
Czytała któraś z Was "kwiat pustyni"? bo już czaję się na tę książkę ale nie wiem czy nie szybciej będzie obejrzeć film.
Pozdrawiam Styczkę i Asię
lista tematów
Takie tam, babskie problemy. strona 2 z 2
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
jeśli by tego chciała to tak, ale na pewno nie kosztem nauki.
ciesz się, że na kilka godzin bo ogólnie witamina c nie robi prawie nic;).
Sylvinka: Macie jakieś domowe sposoby, czy też sprawdzone kosmetyki by poprawić trochę wygląd mojej buźki?
maseczka z ogórka i jabłka(dostępna w aptece), kremy rewitalizujące i rozświetlające. w tej kwestii najlepsze kremy ma clarins, wg mnie.
ciesz sie, ze nic nie robi, bo mnie w kremach uczula :)
no ja na sucha cere (a tez mi sie teraz przesuszyla) to uzywam vichy aqualia thermale czy cos w ten desen to sie zwie.
Sylvinka: Co sądzicie o dziewczynach, które mając zaledwie 15-17 lat już walczą o karierę modelki, rzucając prawie że szkołę i inne zajęcia?
Godziłybyście się na wyjazdy swoich córek gdzieś daleko w celu podbicia świata mody?
fakt jest taki, ze zeby miec jakakolwiek kariere to musza tak wczesnie zaczynac. i wydaje mi sie, ze tylko te sredniorozgarniete rzucaja z tego wzgledu szkole, ale z drugiej strony co ja wiem.
jezeli by to sprawilo, ze bedzie czula sie szczesliwa to tak.