Hej, nie wiem czy to dobry dział.
Dzis w nocy ciagle sie budzilam bo dretwiala mi lewa reka od nadgarstka po palce, teraz ciagle dretwieje mi lewa noga;| sama nie wiem czy wydziwiam ale troche mnie to niepokoi
lista tematów
drętwienie strona 2 z 2
Boże, jest dla mnie nadzieja

ja od hektolitrów zielonej i czarnej herbaty. no i zawsze miałam niedobory ale pewnie teraz pobiłam rekord. ostatnio jak magnez brałam w liceum, czyli 3 lata temu..
kedi: ja od hektolitrów zielonej i czarnej herbaty. no i zawsze miałam niedobory ale pewnie teraz pobiłam rekord. ostatnio jak magnez brałam w liceum, czyli 3 lata temu..
No widzisz, to może być powód.
Do objawów niedoboru magnezu należą; niewydolność pracy serca, arytmia, nadciśnienie tętnicze, zahamowanie wzrostu, depresja, skłonność do płaczu, pogorszenie koncentracji, poranne zmęczenie, nawet po wielu godzinach snu, wrażenie ociężałości, bóle głowy, zawroty głowy, utrata równowagi, drgania powiek, wrażliwość na zmiany pogody, skurcze mięśni, drętwienie kończyn, drgawki, bezsenność, pocenie się w nocy, koszmarne sny, osłabienie, puchnięcie dziąseł, próchnica zębów, wypadanie włosów, łamanie się paznokci, przerwy w oddychaniu, astma itd.
zaznaczyłam moje objawy :D