Jako,że Euro już tuż tuż postanowiłem założyć pierwszy od dawien dawna temat. Będzie dotyczył on partnerek piłkarzy. Ogólnie to możecie wklejać tutaj zdjęcia kobiet, które Wam przypadły do gustu jeśli chodzi o urodę lub styl. Ja zaprezentuje 2 kandydatki; z zagranicy i z polskiego podwórka.
Na pierwszy ogień pójdzie Coleen Rooney, żona Wayne'a Rooneya zawodnika Manchesteru United i reprezentacji Anglii:
Według mnie Coleen jak na Angielkę daje radę.. A jak jest wg. Was?
Jeśli chodzi o polskie podwórku to tutaj Anna Prus, polska aktorka, obecnie partnerka Radka Majdana, była dziewczyna Damiana Gorawskiego:
1) Która lepsza? Coleey czy Anna?
2) Partnerkę jakiego piłkarza uważacie za godną uwagi?
3) Podczas nadchodzących Mistrzostw na jakiego zawodnika Panie będą bacznie się przyglądać :P?
To tyle, można wklejać zdjęcia piłkarzy, partnerek, można a nawet trzeba dyskutować :) Zachęcam i pozdrawiam.
lista tematów
Dupeczky piłkarzy. strona 1 z 4
Sorry za literówki i niektóre wyrażenia 'nie po polskiemu' ale temat zakładany i pisany na szybko :)
Konto usunięte: 1) Która lepsza? Coleey czy Anna?
2) Partnerkę jakiego piłkarza uważacie za godną uwagi?
3) Podczas nadchodzących Mistrzostw na jakiego zawodnika Panie będą bacznie się przyglądać :P?
1. żadna mi nie podchodzi ale złe nie są.
2. Irina Shayk dziewczyna C. Ronaldo jest śliczna.

I Victoria Beckham też moim zdaniem ładna, zadbana babka. Jak mi się jakieś jeszcze przypomną to napiszę.
3. A nie wiem. Teraz już tak się tym nie interesuję ale jak obejrzę parę meczy to może coś wyhaczę ;)
Anna fajniejsza, a najlepszą dupeczką piłkarza jest Anna Przybylska I Cheryl Cole, która już nie jest Cole.
Widać, że jakaś zaćpana dzida

No twarz gorsza niż ciałko, dziwny nos. http://www.pudelek.pl/artykul/40390/dziewczyna_ronaldo_w_strojach_kapielowych/