styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  18 Mayo 2014

coś mi się zdaje, że katowice są jednak mniej zanieczyszczone niż warszawa.

JuIia
JuIia
  18 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jak sądzicie, przypał takie buty w polsce nosić czy nie? bo mi się strasznie podobają, czasem nawet takie połączenie, np. jeden but zielony, drugi żółty, ale u nas pewnie byłoby to powodem do drwin

Te kolory to akurat gówno ale niebieskie, czerwone, inny kolor zielonego nosiłabym.
MartaKarinka
MartaKarinka
  18 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Te kolory to akurat gówno ale niebieskie, czerwone, inny kolor zielonego nosiłabym.

Czerwone takie (mniej więcej) mam, moja siostra ma granatowe i też są ok, ale mi się właśnie te odblaskowe kolory podobają
JuIia
JuIia
  18 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: odblaskowe

Przepraszam, wróć do szkoły. d83dde1e
MartaKarinka
MartaKarinka
  18 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Przepraszam, wróć do szkoły.

nie bardzo wiem o co chodzi, pisząc odblaskowe chodziło mi o "żarówiaste", nie znam innego przymiotnika na określenie tych kolorów, wyleciało mi z głowy
MartaKarinka
MartaKarinka
  18 Mayo 2014

jak jeszcze można nazwać takie krzykliwe odcienie?

Paulinessa
Paulinessa
  18 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jak jeszcze można nazwać takie krzykliwe odcienie?

neonowe
MartaKarinka
MartaKarinka
  18 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: neonowe

o, wlasnie to! ucieklo mi slowo!

*sorry za brak poslkich znakow
MartaKarinka
MartaKarinka
  19 Mayo 2014

dzisiejsza fryzura na gałę dobra? trochę słabe zdjęcia bo nie umiem sama sobie robić samo****k.
MartaKarinka
MartaKarinka
  19 Mayo 2014

co forumowicze sądzą o pierwotnym outficie moich włosów? co powinnam w nich zmienić? uczesanie, kolor, obcięcie? proszę o protipy, to dla mnie MEGA ważne

zamazałam wszystko, żebyście skupili uwagę na włosach.
no i nie zamazałam oczu, żebyście nie zapominali, że cały czas was obsewruję

MartaKarinka
MartaKarinka
  19 Mayo 2014

czy moje włosy nie są aby rude? bo zastanawiam się czy nie mają jakiegoś ryżawego odcienia
Jak wy to widzicie, Drodzy Forumersi?

666
666
  19 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mój outfit przy siedzeniu cały dzień na balkonie

Ania jak zwykle propsy.
Nanachan
Nanachan
  19 Mayo 2014
666:
Ania jak zwykle propsy.

Dzięki Jacuś.
Nanachan
Nanachan
  19 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: czy moje włosy nie są aby rude? bo zastanawiam się czy nie mają jakiegoś ryżawego odcienia Jak wy to widzicie, Drodzy Forumersi

Nie, mają bardzo ładny kolor, nie masz się do czego czepiać. 263a
MartaKarinka
MartaKarinka
  19 Mayo 2014
Ostatnio edytowany: 30 Mayo 1910
Konto usunięte
Konto usunięte: kolor

Ja bym chciała taki:

d83ddc9cd83ddc97

Idealny!
co prawda jeszcze jakiś czas temu twierdziłam, że nigdy nie będę farbować włosów, ale chyba jednak zmieniłam zdanie i kiedyś na pewno sobie taki zrobię
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.