styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
anidax
anidax
  20 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Zawsze chciałam mieć jasny blond na łbie i czarne/ciemno brązowe oczy

Konto usunięte
Konto usunięte: same

zapostujcie jakąś loszkę o tym typie urody bo moja wyobraźnia nie ogarnia d83dde1e
Nanachan
Nanachan
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zapostujcie jakąś loszkę o tym typie urody bo moja wyobraźnia nie ogarnia

coś takiego. 263a
JuIia
JuIia
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zapostujcie jakąś loszkę o tym typie urody bo moja wyobraźnia nie ogarnia

Konto usunięte
Konto usunięte: coś takiego.

Jezu, dałabys jakąś ładną mordę :D

http://blackdreamer.com/image/25/4/shakira-1-desktop.jpg
JuIia
JuIia
  20 Mayo 2014

W sumie farbowana ale o coś takiego mi chodzi.

Nanachan
Nanachan
  20 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Jezu, dałabys jakąś ładną mordę

szakira najlepsza xDDDDDDDDDDDDDD
Nanachan
Nanachan
  20 Mayo 2014

also podawanie za przykład gwiazd, julka weź się 263a

JuIia
JuIia
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: also podawanie za przykład gwiazd, julka weź się

Nie mam ładnych koleżanek, posłużyłam się gugl grafiką.

Poza tym co w tym złego?
Nanachan
Nanachan
  20 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Poza tym co w tym złego

lochy nie wyglądają jak gwiazdy, wiedź to
JuIia
JuIia
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: lochy nie wyglądają jak gwiazdy, wiedź to

JA BYM WYGLONDAŁA WEŹ ;/
Nanachan
Nanachan
  20 Mayo 2014
JuIia
JuIia: JA BYM WYGLONDAŁA WEŹ ;/

no ty to wyjątek,ok???????? d83ddc2f
anidax
anidax
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: coś takiego

JuIia
JuIia: W sumie farbowana ale o coś takiego mi chodzi.

dzięki!
dla mnie zawsze niebieskie (błękitne:3 ) oczy > brązowe, dlatego blond włosy na tak, ale w połączeniu z jasnymi oczami :D
JuIia
JuIia
  20 Mayo 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no ty to wyjątek,ok????????

hehe :):):):)
Konto usunięte
Konto usunięte: dzięki! dla mnie zawsze niebieskie (błękitne:3 ) oczy > brązowe, dlatego blond włosy na tak, ale w połączeniu z jasnymi oczami :D

Ładnie wyglądają jasne oczy z ładnym odcieniem rudego, ale większośc loch robi sobie dziw*@rski kolor soł..

Chciałam kiedyś ale niestety mam ciemną oprawę oczu, z jasnymi włosami wyglądałabym jak popi3rdol :wtf:
MartaKarinka
MartaKarinka
  20 Mayo 2014
JuIia
JuIia: Chciałam kiedyś ale niestety mam ciemną oprawę oczu, z jasnymi włosami wyglądałabym jak popi3rdol

Nie zgodzę się. Ja mam blond i jdnocześnie ciemne brwi, nie wyobrażam sobie mieć jasnych, bo własnie blondynki z jasnymi wyglądają ch*****owo. Moja znajoma miała naturalny brązowy, rozjaśniała i doszła do jasnego blondu, z brązowymi oczami i ciemnymi brwiami wyglądała dużo lepiej niż większość blondynek z jasną oprawą oczu
MartaKarinka
MartaKarinka
  20 Mayo 2014

Nawet nie wiem czy nie są ciemniejsze niż Twoje Julio, choć po tych Twoich zdjęciach ciężko określić jakie masz naprawdę, w świetle dziennym outfit moich brwi wyglada tak

nie sądzę, żeby to bardzo kontrastowało i żebym wyglądała jak pop:cenzura:a ;___;

a jeśli tak, to cóż..

A Ty, Jaki masz naturalny kolor włosów, Julia? Bo chyba nie rudy? Odpisz jak się skończy ban

PROVIRON318
PROVIRON318
  20 Mayo 2014

brwi jak u sowy (marcina hehe)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.