styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JuIia
JuIia
  14 Junio 2014

Magda nie wrzucaj!!

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014

Mój outfit po domu i na rower :))))

Czy podobają wam się moje spodenki? A bluzkę kupiłam kiedyś w lumpexie za kilka złotych, ps to prawda.

PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ps to prawda

śmiechłem ze tego, że to dodałaś, jakby ktokolwiek miał wątpliwości xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiechłem ze tego, że to dodałaś, jakby ktokolwiek miał wątpliwości xD

Tak naprawdę dostałam to od chrzestnej z niemiec, nie wiem, gdzie to kupiła, ale ona dużo rzeczy kupuje w tamtejszych lumpeksach, a było bez oryginalnej metki, więc pewnie z lumpeksu...

ale ma przyszytą metkę z orsay!
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a było bez oryginalnej metki

w sensie tej papierkowej, jak się kupuje nowe rzeczy w sklepie.
PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Junio 2014

chrzestna z niemiec musi cie bardzo lubić

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chrzestna z niemiec musi cie bardzo lubić

Nie mamy częstego kontaktu i png na to, czy mnie lubi.
Fuhrer
Fuhrer
  14 Junio 2014

>orsay

NA BOGATO

PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Junio 2014

a mortadele w paczkach wysyła?

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: >orsay NA BOGATO

Nie lubię tego sklepu, bo mają tam wielkie rozmiary i wszystko wygląda workowato..
W sumie to nie kupuję ciuchów w droższych sklepach niż sieciówki, bo i po co? Wolę sobie kupić 5 bluzek za 40 zł niż 1 za 200. A i tak wszystkie wyglądają podobnie, tylko metką się różni. Zresztą nawet jakbym była bogata, szkoda by mi było 200 zł dać na 1 bluzkę, jak mogę mieć za to 3 czy 4.
Ciekawa jestem, gdzie Ty kupujesz, pewnie wszystko szyje Ci jak temu wyżej krawiec Zaremba albo wszystko z dolczi i gabbana. Szkoda, że po zdjęciach tego nie widać, sorry ;__;

Swoją drogą, tylko tally weijl2764d83ddc97d83ddc9a
No i lumpexy..

Konto usunięte
Konto usunięte: a mortadele w paczkach wysyła?

Nie.
Fuhrer
Fuhrer
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawa jestem, gdzie Ty kupujesz, pewnie wszystko szyje Ci jak temu wyżej krawiec Zaremba albo wszystko z dolczi i gabbana. Szkoda, że po zdjęciach tego nie widać, sorry ;__;

Czekaj chwile buraku xD
PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie wszystko szyje Ci jak temu wyżej krawiec Zaremba

dalej buldupy, bk xD
to dziwne uczucie, gdy jedna para moich butów, których mam kilkanaście, jest więcej warte niż życie tego śląskiego robaka...
Fuhrer
Fuhrer
  14 Junio 2014

Bluza w której ćwicze na siłowni, jest więcej warta jak Twoja szafa z ubraniami łącznie z tym piehdolnikiem w pokoju .
Fuhrer
Fuhrer
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że po zdjęciach tego nie widać, sorry ;__;

also mam zaledwie dwa zdjęcia xd.... z resztą co ja będę się rozpisywać, Ty wiesz wszystko najlepiej, zachowujesz się jak taka stara dewotka która dawno nie miała bolca w cipuszce i próbuje wyżyć się na ludziach w internetach xd
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Bluza w której ćwicze na siłowni, jest więcej warta jak Twoja szafa z ubraniami łącznie z tym piehdolnikiem w pokoju .

Mhmmmm. Jedna bluza za 250 złotych nie czyni z ciebie burżuazji, darling...

Każdego stać na taką bluzę w gruncie rzeczyd83dde0a 300 zł to nie majątek, a materiał tej bluzy wyglada na tak sprany, jakbyś ją nosił ze 3 lata.
Konto usunięte
Konto usunięte: alej buldupy, bk xD to dziwne uczucie, gdy jedna para moich butów, których mam kilkanaście, jest więcej warte niż życie tego śląskiego robaka...

No, dziwnie interpretujesz ból dupy, chłopaczyno.
Myślę, że każde życie jest więcej warte niż życie zakompleksionego niskiego mało atrakcyjnego chłopca, który próbuje nadrobić rzeźbą i który dostaje swoje garniturki i koszule z hameu od rodziców, a do tego ma paskudny charakter, bo coś mam wrażenie, że najlepiej w życiu wychodzi mu ubliżanie innym... szkoda, że nie może z tego zrobić magisterki tak jak ja z noszenia bazarowych ciuszków... I szkoda, że za to nie płacą, bo byłby milionerem i garniturami od kwarca zaremby mógłby nawet wycierać talerze po zmywaniu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.