styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: also mam zaledwie dwa zdjęcia xd.... z resztą co ja będę się rozpisywać, Ty wiesz wszystko najlepiej,

to tłumaczenie xD

Jak to mówią dzieci z gimnazjum- daj sobie siana :Dd83dde18
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: also mam zaledwie dwa zdjęcia xd.... z resztą co ja będę się rozpisywać, Ty wiesz wszystko najlepiej,

to tłumaczenie xD

Jak to mówią dzieci z gimnazjum- daj sobie siana :D
Konto usunięte
Konto usunięte: , zachowujesz się jak taka stara dewotka która dawno nie miała bolca w cipuszce i próbuje wyżyć się na ludziach w internetach xd

No nie miałam, umówimy się na seks? Zapłacę ci... będziesz sobie mógł kupić następną bluzę z laurena ralfe
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 Junio 2014

a gdzie mundialowe outfity, nie wierzę że oglądacie mecze bez stroju Esamby Brazylijki :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Junio 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: gdzie mundialowe outfity, nie wierzę że oglądacie mecze bez stroju Esamby Brazylijki

Ja w ogóle nie oglądam :P

A siedzę w piżamie, na dodatek starej, więc nie ma co wrzucać d83dde1426012614
PROVIRON318
PROVIRON318
  14 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No, dziwnie interpretujesz ból dupy, chłopaczyno. Myślę, że każde życie jest więcej warte niż życie zakompleksionego niskiego mało atrakcyjnego chłopca, który próbuje nadrobić rzeźbą i który dostaje swoje garniturki i koszule z hameu od rodziców, a do tego ma paskudny charakter, bo coś mam wrażenie, że najlepiej w życiu wychodzi mu ubliżanie innym... szkoda, że nie może z tego zrobić magisterki tak jak ja z noszenia bazarowych ciuszków... I szkoda, że za to nie płacą, bo byłby milionerem i garniturami od kwarca zaremby mógłby nawet wycierać talerze po zmywaniu.

niezła projekcja, ale i tak wiem że masz świadomość, jakim podczłowiekiem jesteś d83dde18
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Junio 2014

also

Konto usunięte
Konto usunięte: rzeźba

zawsze mam buldupy o to słowo używane przez ścierwo twojego pokroju, które ma zerowe pojęcie o treningu siłowym i tej słynnej hehe rzeźbie. i nie, nie wytłumaczę ci matole o co chodzi, elo xD
fejsbukPraksydy
fejsbukPraksydy
  15 Junio 2014

jakie marta ma pojecie o siłowni?

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A siedzę w piżamie, na dodatek starej, więc nie ma co wrzucać

to faktycznie dół

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: niezła projekcja

dupa boli, bo napisałam kilka słów prawdy.

dobrze wiesz, że jesteś życiowym nieudacznikiem i desperatem, który na forum w internecie potrafi szczekać, a w normalnym życiu jest zwykłym warszawskim kundlem.
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze mam buldupy o to słowo używane przez ścierwo twojego pokroju, które ma zerowe pojęcie o treningu siłowym i tej słynnej hehe rzeźbie.

dobrze wiesz, o co mi chodziło, a teraz żegnam.
NuTiiiiii
NuTiiiiii: to faktycznie dół

a Ty w czym oglądałeś mecz? ja wczoraj siedziałam w piżamie, bo jakoś dziwnie się czułam, ale dzisiaj już odzyskałam energię xD
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty w czym oglądałeś mecz? ja wczoraj siedziałam w piżamie, bo jakoś dziwnie się czułam, ale dzisiaj już odzyskałam energię xD

4 wczoraj leciały, pierwszy od 18.00 a ostatni 3.00 już nie pamiętam, ale te w nocy na żywo z wyrka :D

PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Junio 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze wiesz

jak zawsze wziąłem sobie do serca słowa internetowej prostytutki d83dde1e

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze wiesz, o co mi chodziło

co nie zmienia faktu, że jesteś skrajną idiotką. już pomijając wszystko, jesteś tak obrzydliwie nudna, bezpłciowa i przeciętna, że brak słów. zero zainteresowań, zero jakiejkolwiek konkretnej wiedzy, zero czegokolwiek xD w sumie to dość przykre d83dde12

Konto usunięte
Konto usunięte: jakie marta ma pojecie o siłowni?

takie jak i o wszystkim innym xD ona nawet o swojej hehe poezji ma wiedzę na poziomie gimnazjalisty
mickiewicz najlebrzy iks de
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ak zawsze wziąłem sobie do serca słowa internetowej prostytutki

najważniejsze, że masz tego świadomość, ja nawet nie musiałabym tego pisać. chyba, że jesteś skrajnie głupi i nawet nie zdajesz sobie sprawy z pewnych rzeczy, ale to inna sprawa

A na resztę nawet nie odpisuję, szkoda na ciebie tracić czas.
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: najważniejsze, że masz tego świadomość

no mam świadomość, że jesteś internetową prostytutką, jak każdy na tym forum...
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o mam świadomość, że jesteś internetową prostytutką, jak każdy na tym forum...

chodzi mi o świadomość twojego przegrywu.

2 na 10 bo znowu odpisuje
PROVIRON318
PROVIRON318
  15 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi mi o świadomość twojego przegrywu.

całe życie na fotce, od kilku lat nieprzerwanie ponad 1000 postów, płatne studia w uzupełniającej rekrutacji, pokój z siostrą, styl wieśniary, brak hobby, dałn, rozsyłanie wszystkim cycków i liczenie na choćby odrobinę atencji.
faktycznie, powinnaś mieć świadomość przegrywu...
i nie odpisuj 10 raz, skoro każda wiadomość ma być tą ostatnią xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.