styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  30 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacz nie ma skoliozy

Ehehehhe, na tym zdjęciu nie widać czy ma ona skoliozę czy nie, ale ewidentnie widać że ma pogłębioną lordozę, jak wielu z nas.

Konto usunięte
Konto usunięte: wyglądało to tak jakbyś naprawdę myślała że ma skolioze, bo w innym przypadku po co taki głupi komentarz?

Głupie Marto jest to, że nie odróżniasz skoliozy od lordozy, a się mądrujesz :D.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ehehehhe, na tym zdjęciu nie widać czy ma ona skoliozę czy nie, ale ewidentnie widać że ma pogłębioną lordozę, jak wielu z nas.

MaqdaIena
MaqdaIena: nie odróżniasz skoliozy od lordozy, a się mądrujesz :D.

to Ty jesteś fizjoterapeutką z wykształcenia, nie każdy musi się na tym znać. ja pamiętam tylko co to skolioza z lekcji biologii, wiem że były też jakieś inne zniekształcenia kręgosłupa, ale zapamiętałam tylko skoliozę.

na szczescie uzupełniłam wiedzę w google i już wiem co to lordoza.
kifoza, lordoza... śmiechowe nazwy.
PROVIRON88
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
PROVIRON88
  30 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: to Ty jesteś fizjoterapeutką z wykształcenia

dlaczego marta zna szczegóły z życia prywatnego forumowiczów? przecież jej to nie interesuje
MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o Ty jesteś fizjoterapeutką z wykształcenia, nie każdy musi się na tym znać

Oczywiście.
Jednakże jeżeli ja się na czymś nie znam, to się nie udzielam w temacie w sposób taki jakbym się znała.

Konto usunięte
Konto usunięte: kifoza, lordoza... śmiechowe nazwy

Normalne. Dla mnie ;D.
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Jednakże jeżeli ja się na czymś nie znam, to się nie udzielam w temacie w sposób taki jakbym się znała.

A na modzie się nie znasz, mimo to się udzielasz tak, jakbyś się znała doskonale. d83dde12
Poza tym... O co ten ból dupki? Napisałam tylko, że to wina pozy, nie skoliozy (xD)
MaqdaIena
MaqdaIena: Normalne. Dla mnie ;D.

d83dde09.
666
666
  30 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A na modzie się nie znasz, mimo to się udzielasz tak, jakbyś się znała doskonale.

BEDZIE BIF CO?
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014
666:
BEDZIE BIF CO?

oczywko
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014

teczki n.t. życia prywatnego magdaleny?

MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A na modzie się nie znasz, mimo to się udzielasz tak, jakbyś się znała doskonale

Moda mnie nie interesuje, rajt. Ale skoro ktoś się ubiera jak totalne bezguście to o tym '' piszę głośno''.
I nie uważam bym się udzielała jakbym się znała na niej doskonale, wiem co mi się podoba, a co jest beznadziejne mocno.

Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym... O co ten ból dupki? Napisałam tylko, że to wina pozy, nie skoliozy (xD)

Ty mi to napisz, bo widzę jakiś śląski atak teraz, eheheh.
A ja Cię uświadomiłam, że na tym zdjęciu nie widać czy ona ma skoliozę czy nie.
PROVIRON88
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
PROVIRON88
  30 Junio 2014

czy MaqdaIena ma Marte na strzała? w końcu jest o głowę wyższa...

MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: wiem co mi się podoba, a co jest beznadziejne mocno.

a ja wiem co myslę na temat budowy kręgosłupa i też piszę o tym głośno
MaqdaIena
MaqdaIena: bo widzę jakiś śląski atak teraz, eheheh.

co wy macie z tą śląskością? nawet mnie rozbawiłaś
MaqdaIena
MaqdaIena: A ja Cię uświadomiłam, że na tym zdjęciu nie widać czy ona ma skoliozę czy nie.

teraz już wiem ok
Fuhrer
Fuhrer
  30 Junio 2014

dzis klata i biceps zrobione jak trzeba a co tam u was

MaqdaIena
MaqdaIena
  30 Junio 2014
PROVIRON88
PROVIRON88: w końcu jest o głowę wyższa...

Jak nie lepiej.

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja wiem co myslę na temat budowy kręgosłupa i też piszę o tym głośno

Co myślisz ? Anatomiczne fakty Ci się mieszają bardzo. To tak jakby pochrzanić poziom z pionem ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: co wy macie z tą śląskością? nawet mnie rozbawiłaś

Ja ogólnie nie mam nic, ale wczoraj zaczęłam oglądać jakąś polską komedię do snu, i akcja dzieje się na ślasku, rozbawił mnie dialekt na tyle, że do dzisiaj mnie to trzyma ;D.

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz już wiem ok

Ale na pewno ?
Wiesz, bym nie chciała byś znów się ośmieszyła poprawiając Patrycję, niesłusznie.
MartaKarinka
MartaKarinka
  30 Junio 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: rozbawił mnie dialekt na tyle, że do dzisiaj mnie to trzyma ;D.

Słyszałam, że w Poznaniu na makaron mówią kluski xD
To prawda?
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale na pewno ? Wiesz, bym nie chciała byś znów się ośmieszyła poprawiając Patrycję, niesłusznie.

Nie bój się :*
666
666
  30 Junio 2014

Magda to jest taka babka, że chyba tylko Blacha dałby jej radę. Reszta na strzała. Ps to prawda

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.