styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
JuIia
JuIia
  25 Junio 2014
Felka
Felka: TAK GRATULUJE KARINA PRZECHODZISZ NA LVL WYZEJ

YYYAAAYYY! d83dde03
MartaKarinka
MartaKarinka
  25 Junio 2014
Felka
Felka: dedykacja dla Marty która twierdzi,że mocny makijaż ciężko zmyć

Ten to w ogóle mi się nie podoba :/

Chyba mam całkiem odmienny gust niż większość forumowiczek, bo dla mnie najważniejsza jest czarna kredka na tej linii wodnej, bez niej czuję się taka nijaka, mogłabym się w ogóle nie malować, ale bez kredki nigdzie nie wychodzę, no chyba, że na basen albo jak jestem na wakacjach gdzieś w plenerze, wtedy niczym mi się nie chce malować.
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Zajrzałem tu z ciekawości i widzę, że Ty dalej pokazujesz tutejszym bywalcom, jak powinna ubierać się Dupeczka.

No ba!
Ale one wcale mnie nie chcą słuchać i myślą, że ubieram się źle, a one dobrze :/
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Świetne połączenie białej prześwitującej bluzki, z czarnym stanikiem.

d83ddc4dd83dde0a
MartaKarinka
MartaKarinka
  25 Junio 2014

Darek masz jakiś pomysł, żeby je przekonać, że źle myślą?

Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  25 Junio 2014
Felka
Felka: cholera jestem sztuczna kukłą

Lubię to d83ddc4d
Yes,we can!
MartaKarinka
MartaKarinka
  25 Junio 2014

co żeście się tak uczepiły tych sztucznych kukieł? nie mówię, że to źle wygląda, ale nie każdemu taki makijaż pasuje. magda akurat wygląda w takim ok, bo kilka razy widziałam jej zdjęcia na profilu i u niej nawet przejdą dorysowane brwi, bo w przeciwieństwie do niektórych kobiet które widuję (czy to na ulicy, w autobusach czy tu na fotce) robi to w miarę umiejętnie, chociaż akurat na tym zdjęciu które tu wkleiła wyszło tak se. makijaż oczu ładny, ale tylko na kimś mi się podoba :))))))))))))))))))))))))))))))))

MartaKarinka
MartaKarinka
  25 Junio 2014

Jaki makijaz stosuje Łukasz Fuhrer? On zawsze tak świeżo wygląda, ma taką promienną cerę

DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  26 Junio 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No ba! Ale one wcale mnie nie chcą słuchać i myślą, że ubieram się źle, a one dobrze :/

Tobie pasuje taki styl, ale to trzeba mieć właśnie odpowiednia figurę do tego. Ja ogólnie mam wywalone na taką nieistotną rzecz jak ciuszki i ja nie patrzę na same ciuchy tylko na to, jak Dupeczka się w nich prezentuje, a Ty się w tym dobrze prezentujesz.

Ale jakoś nie widzę hejtów innych osób, czyżbyś już nie wzbudzała atencji? xD

styka51
styka51: Noooo jasne

No Ty akurat cycki masz fajne, ale płaskiego brzucha już raczej nie. :D
NajkrotszyLogin
NajkrotszyLogin
  26 Junio 2014

lubie oglądać ołdfity marty bo ona czasem kawałek cycuszka pokaże

MartaKarinka
MartaKarinka
  26 Junio 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Tobie pasuje taki styl, ale to trzeba mieć właśnie odpowiednia figurę do tego. Ja ogólnie mam wywalone na taką nieistotną rzecz jak ciuszki i ja nie patrzę na same ciuchy tylko na to, jak Dupeczka się w nich prezentuje,

No ja właśnie też nigdy nie patrzę na to, co jest "modne", bo ludzie czasem ślepo podążają za modą, mimo, że te ciuchy wcale do nich nie pasują, i właśnie potem efekty tego widać w tym temacie u większości forumowiczek.
Wolę, jak bluzeczka na mnie ładnie leży i podkreśla moje cycuszki i brzuszek, niż gdybym miała nosić coś modnego. Tak to przynajmniej trochę zwiększa się szansa, że ktoś zapropnuje wreszcie... albo dobra nic xD
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: a Ty się w tym dobrze prezentujesz.

Dzięki, jesteś kochanyd83dde0dd83dde18
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: czyżbyś już nie wzbudzała atencji? xD

Myślę, że obserwują temat i czekają na odpowiedni moment, żeby zaatakować ze zdwojoną siłą.
MartaKarinka
MartaKarinka
  26 Junio 2014

Darek, a jak już tu jesteś, to może napisz coś o stylu reszty forumowiczek?
Która wg Ciebie dobrze się ubiera (poza mna)? A które niezbyt fajnie Twoim zdaniem?

styka51
styka51
  26 Junio 2014
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: płaskiego brzucha już raczej nie. :D

No ciekawe, ciekawe ;D
Felka
Felka
  27 Junio 2014

pozdrowienia od złamanego paznokcia

ide na osiedle na piwo,jak oceniacie mój ałtfit?

MartaKarinka
MartaKarinka
  28 Junio 2014
Felka
Felka: pozdrowienia od złamanego paznokcia

Felka
Felka: ide na osiedle na piwo,jak oceniacie mój ałtfit?

nieładny :(((((
ale paznokcie za to ładne
MartaKarinka
MartaKarinka
  28 Junio 2014
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15581200,temat_o_modzie_na_hy/2

mam tą bluzkę co Julia mi kiedyś poleciła. co sądzicie? wyglądam już mniej jak wiesniara?

MartaKarinka
MartaKarinka
  28 Junio 2014

fruher błagam wpisz się

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.