styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  8 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Hm, nie sa troche za duze? bo z przodu wygladaja jakby nie przylegaly dokladnie do ciala :P sa luzy

Trochę, ale to i tak najmniejszy rozmiar, 32, mniejszych nie robią. Widzisz, wcale nie wyglądam na taką drobną, ale rozmiar jednak jest jaki jest d83dde09
Kombatant
Kombatant
  8 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: mniejszych nie robią

Zatem musisz przytyć, szczupłe nóżki : D

Konto usunięte
Konto usunięte: wcale nie wyglądam na taką drobną

Przecież jesteś drobna : >
MartaKarinka
MartaKarinka
  8 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Zatem musisz przytyć, szczupłe nóżki : D

Ostatnio trochę więcej jem i bardziej kalorycznie, na razie waga stoi w miejscu, ale może do zimy coś z tego będzie :))
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież jesteś drobna : >

No tak, ale moja siostra przykładowo nosi taki sam rozmiar, a ona jest jeszcze chudsza i jeszcze drobniejsza, ważymy tyle samo, ale nie powiedziałbyś tego jakbyś nas postawił obok siebie. I sama nie wiem czy uwierzyłabym, jakby ktoś o mojej sylwetce powiedział, że rozmiar 32 jest trochę za duży, bo w sumie patrząc na mnie tak tego nie widać. Są drobniejsi ludzie, rozmiar rozmiarowi nierówny jakkolwiek abstrakcyjnie (?) by to nie brzmiało
Abaddon
Abaddon
  8 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: z przodu wygladaja jakby nie przylegaly dokladnie do ciala :P sa luzy

Chyba prezent był z szmateksu, wcześniej noszony przez kogoś posiadającego dzwony :ziober2:
Kombatant
Kombatant
  8 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ale może do zimy coś z tego będzie :))

U mnie w robocie jest kobitka co ma siedzaca prace i w ciagu roku poszla jej waga niezle w gore : D
chcesz przytycz- znajdz monotonna prace przy biurku i podjadaj czesto : D

Konto usunięte
Konto usunięte: ona jest jeszcze chudsza i jeszcze drobniejsza, ważymy tyle samo, ale nie powiedziałbyś tego jakbyś nas postawił obok siebie.

Hm, ten sam wzrost ta sama waga? i wygladacie inaczej ?
pewie oszukuje jak staje na wadze :rotfl:
MartaKarinka
MartaKarinka
  8 Septiembre 2014
Abaddon
Abaddon: Chyba prezent był z szmateksu, wcześniej noszony przez kogoś posiadającego dzwony

Nie.
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w robocie jest kobitka co ma siedzaca prace i w ciagu roku poszla jej waga niezle w gore : D chcesz przytycz- znajdz monotonna prace przy biurku i podjadaj czesto : D

To mi akurat nie grozi, zresztą nawet jakbym siedziała po 8 h, to i tak nie potrafię prowadzić całkowicie siedzącego trybu życia, pewnie nadrabiałabym to jakoś inaczej. A co do jedzenia, w sumie nie wiem, czy to działa. Ja czasem jem naprawdę dużo i waga się nie zmienia, chociaż latem akurat starałam się jeść tak, żeby nic mi nigdzie broń boże nie odstawało, bo w końcu w tym sezonie nabyłam tyle fajnych krótkich bluzeczek, że żal byłoby ich nie nosić :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Hm, ten sam wzrost ta sama waga? i wygladacie inaczej ? pewie oszukuje jak staje na wadze

Ten sam. Wiadomo, pewnie różniłby się czasem, bo to też zależy od tego, czy akurat jesteś po jedzeniu czy po, ale kilka razy się ważyłyśmy rano przed śniadaniem i miałyśmy identycznie- 42.9.
Ale ona jest wyższa kilka cm, z 5 centymetrów na pewno.
Earth
Earth
  14 Septiembre 2014

dzie ałtfity!

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Septiembre 2014
Earth
Earth: dzie ałtfity!

właśnie, Pati d83dde03 wrzuć coś też!
Earth
Earth
  15 Septiembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie, Pati wrzuć coś też!

Ja z tych obserwujących, nie uczestniczących raczej. :-D
Abaddon
Abaddon
  15 Septiembre 2014

Ujawniony kolejny fapacz forumowy :D
Lecz te "raczej", jest furtką by było inaczej :D

MartaKarinka
MartaKarinka
  15 Septiembre 2014
Abaddon
Abaddon: Lecz te "raczej", jest furtką by było inaczej :D

Tutaj mnie rozbawiłeś d83dde03
I w sumie masz rację, więc Patrycjo, do dzieła :D
Earth
Earth: Ja z tych obserwujących, nie uczestniczących raczej. :-D

Zawsze można to zmienić! Ileż można mnie oglądać (bo głównie ja tu dodaję outfity, w jednej pozie i w tym samym miejscu, jedynie kolory ledżinsów się zmieniają)
MartaKarinka
MartaKarinka
  16 Septiembre 2014

Mogę wam wreszcie pokazać jakieś zdjęcia z tegorocznych wakacji :))))
W końcu obiecałam, lepiej późno niż wcale!

więcej nie pokazuję, bo prawie wszystkie są takie same.

DanielleMrrr
MartaKarinka
MartaKarinka
  16 Septiembre 2014

no może być tylko ten krawat mi się nie podoba.

"post zawiera zbyt długie wyrazy, oddziel je spacją"

jak Ty tego linka wstawiłeś?

DanielleMrrr
DanielleMrrr
  16 Septiembre 2014

nie wiem;p
normalnie sie wstawił
chcialbym cie w takim outficie:(:(
nie dadzą mi nigdy

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.