styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  27 Noviembre 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale to nie o to chodzi, że ja bym się nie widziała w Twoich ubraniach, bo bym źle się w nich czuła. Takie ciuchy nie pasują nikomu, po prostu, bo są brzydkie, ja oczywiście nie piszę o całej Twojej szafie, ale akurat do ostatniego zdjęcia nawiązuję.

Dobra, nie rozpisuję się, bo będzie taka sama gadka jak z tymi kształtami nóg w lato :P
Ty twierdzisz, że coś, co Ty uważasz za ładne/słuszne, takie jest i koniec, nie ma innej opcji. W związku z czym nie ma sensu tutaj przekonywać Cię, że może być inaczej.
MaqdaIena
MaqdaIena: Kurdę, widzę pewne sprzeczności. Ubierasz rozwleczone swetry i totalnie aseksualne ledziny w panterkę, a jednocześnie mówisz, że wolisz kobiece obuwie? Yhm.

Lubię łączyć style. d83dde09
Poza tym kto powiedział, że szpilki nie pasują do legginsów i swetra?
MaqdaIena
MaqdaIena: Jeżeli nie czujesz potrzeby mycia się codziennie, to się nie myj! Jeżeli czujesz się dobrze ważąc 100kg, to wpieprzaj po 10 hamburgerów dziennie!

Tutaj już zahaczamy o absurd, Magdaleno. Co innego nie myć się, co innego ważyć 100 kg, a co innego ubierać się w coś, w czym dobrze się czujesz. Zresztą chyba nikt nie czuje się dobrze niedomyty albo ważąc 100 kg, bo to nie tylko źle wygląda, ale nawet utrudnia normalne poruszanie się. Zresztą ja nie mówię, że ktoś ma chodzić w stroju klauna, jeżeli mu tak wygodnie albo do pracy czy szkoły iść w bluzce do pępka. Wszystko ma swoje granice, ale umówmy się, że coś takiego jak wzór legginsów czy tam fason swetra i postrzeganie ich jako wieśniackie/niewieśniackie to już kwestia indywidualna.
LeonGrande
LeonGrande: imme koncepcje do jasnych dzinsów

to już wydaje mi się pedalskie, nie podoba mi się to, nawet na zimę kijowe. ten poprzedni lepszy, już bardziej męski, to wygląda jak dla geja... jeszcze ta czapeczka.
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  28 Noviembre 2014

a ona wygląda spoko waszym zdaniem?

echhh chciałabym mieć taką suczą twarz :(:(:(

Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  28 Noviembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a ona wygląda spoko waszym zdaniem

Moim daniem jest ok,i lubię bardzo jej piosenkę :) :zakochany:
Yes,we can!
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  28 Noviembre 2014
Piixiie
Piixiie: Moim daniem jest ok

Czyli mój outfit w panterkę też nie jest jakiś najgorszy? d83dde03
Piixiie
Piixiie: ,i lubię bardzo jej piosenkę :)

Mnie akurat nie jara jakoś specjalnie, ale przypomniało mi się, że w tym teledysku była ubrana niemalże identycznie, a że mam 4fun włączony cały czas jak siedzę w domu, znam wszystkie najnowsze teledyski praktycznie na pamięć xD.
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 Noviembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty twierdzisz, że coś, co Ty uważasz za ładne/słuszne, takie jest i koniec, nie ma innej opcji.

O to, zwłaszcza że mam racę :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię łączyć style

A granica jest cienka.

Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym kto powiedział, że szpilki nie pasują do legginsów i swetra?

Owszem, mogą, ale zależy jakie legginsy ubierzesz i jaki sweter.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co innego nie myć się, co innego ważyć 100 kg, a co innego ubierać się w coś, w czym dobrze się czujesz. Zresztą chyba nikt nie czuje się dobrze niedomyty albo ważąc 100 kg, bo to nie tylko źle wygląda, ale nawet utrudnia normalne poruszanie się.

Są ludzie, którzy jednak dobrze się z tym czują.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko ma swoje granice, ale umówmy się, że coś takiego jak wzór legginsów czy tam fason swetra i postrzeganie ich jako wieśniackie/niewieśniackie to już kwestia indywidualna.

Tak naprawdę wszystko jest kwestią indywidualną, a wiele indywidualności zahacza o kiczowatość.
:ziober2:
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  29 Noviembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli mój outfit w panterkę też nie jest jakiś najgorszy?

Mi sie podoba ,ale tylko ten Twój sweterek biały.Może jakbyś ubrałą go do spodni jakiś czarnych rurek byłoby lepiej :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie akurat nie jara jakoś specjalnie, ale przypomniało mi się, że w tym teledysku była ubrana niemalże identycznie, a że mam 4fun włączony cały czas jak siedzę w domu, znam wszystkie najnowsze teledyski praktycznie na pamięć xD.

Mi się podoba piosenka.Za często programów pseudo muzycznych nie oglądam,bo wiecej tam reklam niż muzyki
A co myślisz Marto o takim stroju? Ubrałabyś ?

Yes,we can!
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  29 Noviembre 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: A granica jest cienka.

Nic nie szkodzi.
MaqdaIena
MaqdaIena: Są ludzie, którzy jednak dobrze się z tym czują.

Nie wydaje mi się. To, że tacy są, nie zawsze wynika z dobrego samopoczucia, częściej z przyzwyczajenia albo lenistwa.
MaqdaIena
MaqdaIena: a wiele indywidualności zahacza o kiczowatość.

To prawda. Ale trzeba mieć chociażby minimum wyczucia. Coś może być kiczowate i brzydkie w opinii większości, ale jeżeli nie ubieramy się w strój klauna i worek na śmieci, to nie robimy tym nikomu krzywdy :))
Piixiie
Piixiie: Mi sie podoba ,ale tylko ten Twój sweterek biały.Może jakbyś ubrałą go do spodni jakiś czarnych rurek byłoby lepiej :)

Ok. No akurat tego dnia miałam na sobie takie legginsy, a nie inne. Wolę spodnie na gumce, niż dżinsy czy rurki. Materiał jest o niebo wygodniejszy. Nie wiem czemu, ale ja mam wrażenie, że w dżinsach zawsze jest mi zimno, nawet jak nie jest. Ten materiał jest jakiś taki sztywny, nie to co bawełna.
Piixiie
Piixiie: co myślisz Marto o takim stroju? Ubrałabyś ?

Nie ubrałabym, zupełnie mi się to nie widzi.
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  30 Noviembre 2014

Co sądzicie o moim dzisiejszym outficie?

Rosiczka
Rosiczka
  30 Noviembre 2014

boże jak można się tak ubierać, no jak.

Kozaczekk
Kozaczekk
  30 Noviembre 2014

to stroj po bulki do sklepu?

Rosiczka
Rosiczka
  30 Noviembre 2014

nawet na wyjście po bułki się toto nie nadaje.

fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  30 Noviembre 2014

Oj, przyczepiliście się. Była okazja w lumpie, kilogram za 1.50 zł, nie moglam się oprzeć tej okazji

fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  30 Noviembre 2014

a w samej bieliźnie wyglądam lepiej? co sądzicie? taki outfit na propsie?
fryzjerkaMarta
fryzjerkaMarta
  30 Noviembre 2014

marcin???? daj mi atencję!!!!!!

Rosiczka
Rosiczka
  30 Noviembre 2014

nie wierzę, no nie wierzę :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.