styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: W wersji:zakonnicy,mikołajki,króliczka playboya i aniołka Marcinowi by stanął

a masz jakieś seksowne outfity marcina? jak masz to wyślij mi, proszę..
Absolut87
Absolut87
  11 Diciembre 2014

nie zrobiłam niestety bo nie wpadłam na to wcześniej jak był dostęp do jego fot

Absolut87
Absolut87
  11 Diciembre 2014

Mogę ci pokazać twoje tak między nami na pv i ocenisz czy ci się podobają?

martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę ci pokazać twoje tak między nami na pv i ocenisz czy ci się podobają?

ok, jestem otwarta na takie akcje
martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014

Ja za 20 lat

co wy na to?

martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014

przeróbki to dzieło tej "dezerterki" wyżej xD
nawet śmiechłam
Rosiczka
Rosiczka
  11 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie niby? w przedpokoju? to tylko szaliki i ubranko od pieska

Ty masz burdel wszędzie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Może na tym zdjęciu tak to wygląda, poza tym zdjęcia nie zawsze są miarodajne- mogę ci zrobić zdjęcie w takiej pozie, gdzie będę miała dupę jak jakaś dzida wyginająca się na okładce playboya, a mogę ci zrobić takie, po którego zobaczeniu wyda ci się, że mam dupsko jak naleśnik. dużo zależy od ustawienia do zdjęcia i perspektywy z jakiej je robisz. jakbym stanęła prosto też by to wyglądało inaczej. a normalnie mam mały tyłek, ale okrągły, jędrny, bez wiszącej skóry- więc nie mam sobie nic do zarzucenia Patrysiu na pewno do dechy mi daleko i z tyłu i z przodu xD Poza tym nie "bóldup" już tak o to, że napisałam o Twojej płaskiej rzyci. Tak naprawdę nie wiem jaką masz, ale nosisz ciuchy, w których wygląda na płaską. Ale skoro taka nie jest, to po co buldupisz i rozpamiętujesz?

To według Ciebie jest bóldupienie? :and: ja wiem jai mam tyłek i nigdy nie spotkałam się z negatywnym komentarzem na jego temat, więc dlaczego miałabym się przejmować Twoją opinią? Jak spojrzałam na Twoją to mi po prostu przypomniało i zwróciłam Ci uwagę, no ale niech będzie, tak się tłumacz :D
martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014
Rosiczka
Rosiczka: ja wiem jai mam tyłek i nigdy nie spotkałam się z negatywnym komentarzem na jego temat, więc dlaczego miałabym się przejmować Twoją opinią? Jak spojrzałam na Twoją to mi po prostu przypomniało i zwróciłam Ci uwagę, no ale niech będzie, tak się tłumacz :D

ok, ok d83dde09
martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014

outfit mikołajkowy d83dde03

Biceps
Biceps
  11 Diciembre 2014

XD gnije

martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014

wyglądam jak jakaś stara pudernica na tych zdjęciach, mam nadzieję, że marcin tego nie zobaczy

Biceps
Biceps
  11 Diciembre 2014

wszystko zapisalem, wysle mu

martakarinka
martakarinka
  11 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystko zapisalem, wysle mu

nie zrobisz tego!!!!!1
Biceps
Biceps
  11 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zrobisz tego!!!!!1

Zrobie d83dde0a
Biceps
Biceps
  11 Diciembre 2014

also to uczucie, gdy wejdziesz obojętnie w jaki temat i widzisz bol dupy adidasowej o marte ehh

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.