styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Absolut87
Absolut87
  13 Diciembre 2014

Edytowałam tam inny tekst i musiałam zmienić na coś bo jednak tamto było niefajne :D więc szybko zmieniłam. Kto w końcu jest Sową?Ty czy on?Czy oboje i jesteście rodzeństwem xD Albo któreś jest fejkiem.Skoro macie chyba takie same psy albo to jeden i ten sam pies ;O bo były zdjęcia w klapkach kubota i noga raczej męska a pies jakby ten sam tylko ostrzyżony trochę.

martakarinka
martakarinka
  13 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Kto w końcu jest Sową?Ty czy on?Czy oboje i jesteście rodzeństwem xD

on jest moim przyszłym mężem
Konto usunięte
Konto usunięte: .Skoro macie chyba takie same psy albo to jeden i ten sam pies

:O
Skąd ten pomysł, że mamy te same psy? xD Marcin chyba w ogóle nie ma psa
Konto usunięte
Konto usunięte: yły zdjęcia w klapkach kubota i noga raczej męska a pies jakby ten sam tylko ostrzyżony trochę.

nie wiem o które chodzi
chyba, że o te z wakacji xD
to tam był mój stary, a on do marcina bynajmniej nie jest podobny
martakarinka
martakarinka
  13 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: były zdjęcia w klapkach kubota

to nie są klapki kubota

A co sądzisz o tym?

marcin nosi takie klapki
Absolut87
Absolut87
  13 Diciembre 2014
Ostatnio edytowany: 19 Mayo 1804

Wuahahahaha no tak potrzeba matką wynalazców , że też ja na to nie wpadłam żeby takie zrobić jak zapomniałam zabrać swoich do akademika ale na szczęście koleżanka miała podwójne i mnie poratowała bo najgorzej pod prysznic iść bez(pewna grzybica stóp) :| masakra by to była. No o to właśnie foto mi chodziło ahahaha sorry dla mnie wydawał się podobny :D i koszula taka jak się śmialiście że on niby kiedyś miał...Fakt nie kubota coś mi się pomerdało.

Absolut87
Absolut87
  13 Diciembre 2014

Mój stary nie ma takich oryginalnych stylizacji i w ogóle nigdy w życiu nie założył krótkich spodenek ;O Chociaż ma nogi o wiele zgrabniejsze niż moje ;\\

Absolut87
Absolut87
  13 Diciembre 2014

Może i z tą koszulą wyjdę na daltonistkę bo nie pamiętam czy to taki odcień zdjęcia był a ona szara czy jakby czerwonawa też.

martakarinka
martakarinka
  13 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Może i z tą koszulą wyjdę na daltonistkę bo nie pamiętam czy to taki odcień zdjęcia był a ona szara czy jakby czerwonawa też.

taka lekko różowa z tego co pamiętam xD
Miałam to jpg na starym koncie w wiadomościach prywatnych, ale zablokowali i zdjęcie przepadło ;__;
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój stary nie ma takich oryginalnych stylizacji i w ogóle nigdy w życiu nie założył krótkich spodenek

hahah, a czemu? a jak jest lato, to też nosi długie?
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż ma nogi o wiele zgrabniejsze niż moje ;\\

Pokaż..
Konto usunięte
Konto usunięte: potrzeba matką wynalazców

xD
Konto usunięte
Konto usunięte: że też ja na to nie wpadłam żeby takie zrobić jak zapomniałam zabrać swoich do akademika ale na szczęście koleżanka miała podwójne i mnie poratowała bo najgorzej pod prysznic

Pod prysznicem to by raczej nie zdały egzaminu... chyba, że przylepiłabyś jakąś kropelką czy superglue i to coś u góry byłoby plastikowe a nie papierowe xd
Konto usunięte
Konto usunięte: zabrać swoich do akademika

współczuję :/ zastanawiam się, jak można wytrzymać mieszkając w akademiku.
Absolut87
Absolut87
  13 Diciembre 2014

Ja nie mieszkam ale zdarzyło mi się kilka razy nocować bo akurat późno kończyłam.Ale też nie lubię, nie czuję się tam swobodnie gdy jest jedna łazienka na piętro i w ogóle ten hałas ludzi którzy imprezują i korzystają z życia jest nie do zniesienia gdy mentalnie "stary" człowiek chce spać.

razotka
razotka
  19 Diciembre 2014
:ziober2:

co tutaj tak cicho? :O
RolnikSzukaRzony
RolnikSzukaRzony
  19 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co tutaj tak cicho? :O

Policja zabrała wszystkich na dołek na 24h
martakarinka
martakarinka
  19 Diciembre 2014

nk zgłosi tam moje outfity

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  21 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co tutaj tak cicho? :O

Tamten outfit na "bibliotekarkę" daje rade :ziober2:
martakarinka
martakarinka
  21 Diciembre 2014

jak wam się podoba outfit mojej choinki?
martakarinka
martakarinka
  23 Diciembre 2014

moja wigilijna fryzura

LeonGrande
Reputacja: 34 | BluzgometrTM: 28
LeonGrande
  23 Diciembre 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: moja wigilijna fryzura

Szczerze?
ten pies na tym foto z pyszczka wyglada jakby sie urodzil w Czarnobylu , tuz po wybuchu elektrowni :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.