CraZyLasKaxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CraZyLasKaxD
  26 Agosto 2012 (pierwszy post)

czy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Ja to kocham biżuterie mam masę bo mam na tym punkcie bzika
Lubie złoto ale srebro tez nie jest złe
Najbardziej to lubie swoje pierścionki (mam na każdym palcu) i bez nich sie z domu nie ruszam, nosze dwa złote lancuszki, zlota bransoletke i zloty zegarek, lancuszek na nodze, oraz zlote kolczyki

A wy ?

czekam na komencciki

SailorMoon
SailorMoon
  26 Agosto 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: czy lubicie nosić biżuterię ?

Nie cierpię. Z wyjątkiem pierścionka. Ale czasami coś tam założę.

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Srebro, złoto, platyna.... Na sztuczną jestem uczulona.

Czasem założę bransoletkę albo jakiś wisiorek. Ostatnio założyłam klipsy i dostałam uczulenia. Muszę je bezbarwnym pociągnąć.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  26 Agosto 2012
CraZyLasKaxD

Lubię. :)

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Srebro. Za złotem nie przepadam, tak samo za biżuterią sztuczną - od kolczyków bolą mnie uszy, a inne rzeczy szybko się wycierają i wyglądają brzydko.

CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: A wy ?

Zawsze mam jakieś delikatne kolczyki "przy uchu" (wkręty albo perełki - czasami, zależnie od okazji, założę "większe", wiszące), na szyi łańcuszek, od czasu do czasu jeden pierścionek i jedna albo dwie delikatne bransoletki "łańcuszki". Wszystko srebrne.

Mam kilka sztuk złotej biżuterii, ale nie noszę. Tak samo ze sztuczną - jakiś wisiorek, kolczyki, pierścionki - założę raz na ruski rok i to na chwilę, nie jestem przyzwyczajona do większych ilości świecidełek.
marta0859
marta0859
  26 Agosto 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: czy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

Nie cierpię. Łańcuszki i kolczyki mi haczą o włosy, a pierścionki i bransoletki uważam za zbędne, przeszkadzają mi, w ogóle nie lubię żadnych dodatków tego typu, nie lubię jak coś na mnie "wisi"
kedi
kedi
  27 Agosto 2012
CraZyLasKaxD
CraZyLasKaxD: czy lubicie nosić biżuterię ? jak tak to czy to jest srebro czy złoto?

lubię. biżuterię sztuczną oraz złoto. nie obwieszam się jednak jak choinka, wszystko z umiarem
Hoshiko
Hoshiko
  29 Agosto 2012
CraZyLasKaxD

nie :and:
CraZyLasKaxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
CraZyLasKaxD
  31 Agosto 2012

@Refresh, czekam na wasze wypowiedzi.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.