Chcialabym sobie zakupic to cudo, jak tak to zachwalaja na wizazu, sa rowniez negatywne opinie... Niby szczoteczka podczas oczyszczania usuwa wagry i niedoskonalosci...
Mam drobne wagry na nosie, i od czasu do czasu maly wysyp niespodzianek.
Uzywalyscie?
Jak dziala?
Jestescie Zadowoleni?
lista tematów
Garnier Peeling Brusher. strona 4 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no ceny wywalone w kosmos, bądź studentem i żyj normalnie ;|
kiedyś jak na spontanie spałam u przyjaciół i umyłam z rana twarz mydłem to przez tydzień odczuwałam tego skutki

da się ?

Wygląda to .. dość śmiesznie i nie pozornie ale 'UD' mają bardzo mocną siłe w kombajnach i widać 'oczyszczenie' ale manualne to manualne. Przy manualnym masz pomoc wapozona a przy kawitacyjnym tylko woda na twarz i jedziesz.
Konto usunięte: Wygląda to .. dość śmiesznie i nie pozornie ale 'UD' mają bardzo mocną siłe w kombajnach i widać 'oczyszczenie' ale manualne to manualne. Przy manualnym masz pomoc wapozona a przy kawitacyjnym tylko woda na twarz i jedziesz.
w sumie to wypróbowałam na sobie zarówno kawitację bez jak i z manualnym i muszę powiedzieć, że u mnie nie do końca zdaje egzamin ze względu występowania zaskórników zamkniętych. (w sumie otwartych mam mało). trzeba w końcu coś z tym zrobić, wydaje mi się że bez terapii hormonalnej się nie obędzie.