Kasandra
Kasandra
  19 Septiembre 2012 (pierwszy post)

Chcialabym sobie zakupic to cudo, jak tak to zachwalaja na wizazu, sa rowniez negatywne opinie... Niby szczoteczka podczas oczyszczania usuwa wagry i niedoskonalosci...
Mam drobne wagry na nosie, i od czasu do czasu maly wysyp niespodzianek.

Uzywalyscie?
Jak dziala?
Jestescie Zadowoleni?

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Septiembre 2012
kedi
kedi: chodzi ci o oczyszczanie manualne, które kosztuje od 80zł w górę.

dobre ceny macie, o żesz ..
Wybralabym mycie twarzy mydłem szary jeleń xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septiembre 2012
kedi
kedi: chyba żartujesz. pewnie chodzi ci o oczyszczanie manualne, które kosztuje od 80zł w górę.

to już taniej wychodzi kupić sobie peeling kawitacyjny do domu :crylol:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Wierze w profesjonalne oczyszczanie :) ale wągry to utleniony tłuszcz i on i tak wróci... :P

No jasne, dlatego trzeba czyścić twarz regularnie, a nie raz na rok xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septiembre 2012

Dobra teraz cicho bo musze zamówienie zrobić na zrób sobie krem i musze się skupić :ziober2:

kedi
kedi
  21 Septiembre 2012
massacre
massacre: dobre ceny macie, o żesz .. Wybralabym mycie twarzy mydłem szary jeleń xD

no ceny wywalone w kosmos, bądź studentem i żyj normalnie ;|
kiedyś jak na spontanie spałam u przyjaciół i umyłam z rana twarz mydłem to przez tydzień odczuwałam tego skutki :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: to już taniej wychodzi kupić sobie peeling kawitacyjny do domu

da się ? :ninja: mi średni pomaga, jeszcze zależy jaką maszyną robiony, jak tą nowszą to nawet może być.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septiembre 2012
kedi
kedi: da się ? mi średni pomaga, jeszcze zależy jaką maszyną robiony, jak tą nowszą to nawet może być.

pewnie, że da się

W Polsce niektóre salony reklamują to jako bezbolesne oczyszczanie :crylol:
kedi
kedi
  21 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W Polsce niektóre salony reklamują to jako bezbolesne oczyszczanie

omg, strasznie wygląda. jak to oczyszczanie? przecież on nie wymiecie wszystkiego, moze byc jedynie dobrym dodatkiem.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septiembre 2012
kedi
kedi: jak to oczyszczanie? przecież on nie wymiecie wszystkiego, moze byc jedynie dobrym dodatkiem.

Wygląda to .. dość śmiesznie i nie pozornie ale 'UD' mają bardzo mocną siłe w kombajnach i widać 'oczyszczenie' ale manualne to manualne. Przy manualnym masz pomoc wapozona a przy kawitacyjnym tylko woda na twarz i jedziesz.
kedi
kedi
  21 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wygląda to .. dość śmiesznie i nie pozornie ale 'UD' mają bardzo mocną siłe w kombajnach i widać 'oczyszczenie' ale manualne to manualne. Przy manualnym masz pomoc wapozona a przy kawitacyjnym tylko woda na twarz i jedziesz.

w sumie to wypróbowałam na sobie zarówno kawitację bez jak i z manualnym i muszę powiedzieć, że u mnie nie do końca zdaje egzamin ze względu występowania zaskórników zamkniętych. (w sumie otwartych mam mało). trzeba w końcu coś z tym zrobić, wydaje mi się że bez terapii hormonalnej się nie obędzie.
Kasandra
Kasandra
  21 Septiembre 2012

Ta.... bo juz w nic nie wierze ; /

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  21 Septiembre 2012
Kasandra
Kasandra: Ta.... bo juz w nic nie wierze ; /

inaczej
masz jakiekolwiek wycieki ropne ze swoich zaskórników ?
Kasandra
Kasandra
  21 Septiembre 2012

NIE Mam, ale te wypryski co mi wychodza sa okropnie duze ; /.

WitoldGombrowicz
WitoldGombrowicz
  21 Septiembre 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam pytanie dlaczego wy kupujecie żele ze szczotkami jak można lepszą szczotke do twarzy kupić osobno ... ?

:lol: - co prawda to prawda ;d !
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.