lista tematów
Przepuchlina u dziecka.
U mojej chrzesnicy (3 latka) lekarz wykrył przepuchlinę i zalecił, żeby szła na operację. Czy to poważna choroba? miałyście to może? :(
Przepuklinę.
Nie miałam, ale znam wiele osób u których wystąpiła przepuklina. Nie jest to poważna choroba, wyciąć i tyle.
Nie miałam, ale znam wiele osób u których wystąpiła przepuklina. Nie jest to poważna choroba, wyciąć i tyle.
Teraz to chyba jest zaliczane do zabiegów jak się nie mylę.
Nie jest to bardzo poważne. Będzie dobrze.
Nie jest to bardzo poważne. Będzie dobrze.
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Po pierwsze nie przepuCHlina czyli przekuKlina .
Po drugie sam mam dwie , jedna pachwinowa druga pepkowa , lekarz zalecił nie podnoszenie dużych ciężarów bo zerwanie operowanej przepukliny to już dużo poważniejsze ..
A ja sam osobiscie i tak podnosze dluzo i jakos nie mam z nia zandych problemow.
Po drugie sam mam dwie , jedna pachwinowa druga pepkowa , lekarz zalecił nie podnoszenie dużych ciężarów bo zerwanie operowanej przepukliny to już dużo poważniejsze ..
A ja sam osobiscie i tak podnosze dluzo i jakos nie mam z nia zandych problemow.
Moj facet miał przepukline, po operacji dostał gwarancje na 10 lat. Te 10 lat minęło i znowu mu sie pieprzy. Moze i nic groźnego, gdy nie musisz nic dźwigać do końca życia. Tak czy siak współczuje.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail