Konto usunięte: Postanowiłam zrobić serię tematów
No, w koncu na MiU, a nie na hajdzie :D
Konto usunięte: 1. Co preferujecie?
Rano biore szybki prysznic, wieczorem kapiel w wannie. Co preferuje? Nie wiem, chyba zalezy od mojego widzimisie. Latem uwielbiam wchodzic pod prysznic, dla odswiezenia sie. W chlodne dni z kolei lubie sie wygrzac w wannie.
Konto usunięte: 2. Jak dużo czasu na to poświęcacie
Prysznic 10 min, kapiel 20-40 minut, zalezy co robie w wannie. Jesli tylko mam sie pomoczyc to 20 minut to max, jesli czytam magazyn/ ksiazke to dluzej. Tak samo, jesli mam dzien peelingu tak samo mocze sie nieco dluzej.
Konto usunięte: Czego używacie do mycia ciała, peelingu, higieny intymnej podczas mycia itp
Moja lazienka to mini spa, mam tyle produktow, ze wybieram je w zaleznosci od nastroju :D
Do peelingu uzywam rekawiczki z Body Shop

Lubie Ziaja Spa, Korres, Body Shop serie Earth Lovers i duzo innych. Do twarzy obecnie uzywam Elemis, Estee Lauder i Yes To Cucumber, plus plyn do Mikrodermabrazji z Body Shop (z witamina C).
Konto usunięte: zdjęć z wanny nie wymagam, na razie
na razie ;)
Konto usunięte: Używacie jakichś "umilaczy" podczas kąpieli (płyny zapachowe, sole, olejki, kule itp
Ostatnio kupilam sobie olejki Alverde, przyszly do mnie z Niemiec, bo Alterra jest u mnie niedostepna. Wyczytalam gdzies, ze sa od Alterry o wiele lepsze, nie mam jednak zadnego porownania. Sa okej i bardzo wydajne :)
Tak, moja kapiel trwa godzine, a nawet dluzej jak sms-uje w wannie z Prinzem