Cześć! ;*
Temat dotyczyć będzie wprawdzie włosów, lecz zakładam go tutaj, ponieważ:
1. Nie proszę o radę, temat jest ogólny.
2. Będzie nowy temat na tej pustyni.
3. BO MOGĘ!
Szał na ombre (różne nasycenie odcieni u ich nasady i na końcówkach) powoli ustaje, aczkolwiek:
1. Uległyście temu trendowi? /ombre
2. Podoba Wam się taka opcja? /ombre
3. Jakie kolory najlepiej wyglądają? /ombre
splashlights!
Włosy mają wyglądać tak, jak gdyby wiązka światła słonecznego lub laser rozświetlały je w połowie ich długości. Jaśniejszy odcień stosowany jest wyłącznie na środkowym odcinku długości włosów. W ten sposób uzyskuje się złudzenie, że na włosy wciąż pada strumień światła.
1. Co sądzicie o tej modzie? /splashlights
2. Skusiłybyście się? /splashlights
3. Jakie kolory najlepiej by współgrały? /splashlights
Pozdrawiam!
lista tematów
splashlights strona 2 z 2
Konto usunięte: 1. Uległyście temu trendowi? /ombre
2. Podoba Wam się taka opcja? /ombre
3. Jakie kolory najlepiej wyglądają? /ombre
1. Nie - ze względu na kolor włosów, jaki mam - czyli blond. A na blondach żadne ombre mi się nie widzi.

2. Jasne! Gdybym tylko mogła, to bym spróbowała. :) Ale podoba mi się tylko wtedy, kiedy jest zrobione z głową - np przejście kolorów jest rozmyte, a nie jak ucięte nożem.
3. Dla mnie jakieś ciemne brązy z blondami - ale nie z platyną. Z kurczaczkiem w sumie też nie, ale z dwojga złego lepiej w tę stronę. ;)
Konto usunięte: 1. Co sądzicie o tej modzie? /splashlights
2. Skusiłybyście się? /splashlights
3. Jakie kolory najlepiej by współgrały? /splashlights
1. Wygląda ciekawie, ale obawiam się, że tylko z pewnego kąta patrzenia ma to ręce i nogi. Niewtajemniczeni mogą to mylnie odebrać. :)
2. Nie.
3. Takie, które parę linijek wyżej wymieniłam do ombre - czyli brązy i blondy.
Nie, czasami o tym myślałam, może kiedyś :)
Nie podobała dopóki moja siostra nie zrobiła ale taki a'la ombre przed rozjaśnianiem włosów, ciekawie wyglądało.
A poza tym Paulina Sykut podoba mi się w ombre i jeśli miałabym robić to właśnie tak jak ona. Niestety nie mogłam nigdzie znaleźć idealnego zdjęcia :(

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...