Uwielbiam nosić biżuterię, na punkcie łańcuszków mam bzika, złoto jest wspaniale, nosze dwa łańcuszki,bransoletkę, zegarek, łańcuszek na nodze i masę pierścionków nawet gdy spie nie ściągam niczego, lubię pokazywać co mam na sobie lecz nie jestem materialistka. Ma ktoś taka tendencje do biżuterii jak ja ? ;)
lista tematów
Biżuteria
w sensie chłopakowi jak z nim śpisz?

Lubię biżuterię, oczywiście.
Noszę pierścionki, ale max 2 na raz, z tym że są przeważnie duże.
Łańcuszki, naszyjniki... w sumie nie tak często.
Z kolczykami się kiedyś nie rozstawałam, teraz prawie ich nie noszę, w sumie i tak ich nie widać pod moją fryzurą.
Ale za to bransoletki uwielbiam !

butow tez nie? xD
az taka to nie :)
Caly czas mam na sobie 4 kolczyki w prawym uchu + kolczyk w pepku, reszta zalezy od upodoban - chociaz codziennie /w ciagu dnia, nie nocy/ mam w nosie kolczyk + dodatkowe 2 kolczyki w uszach.
Czesto nosze bransoletki i lancuszki nawet czesciej, w sumie najrzadziej to pierscionki - jak mi sie przypomni xD
Lubie zloto/srebro/platyne :)
Ja niestety mam zupełnie odwrotnie- najczęściej w ogóle nie noszę biżuterii, od czasu do czasu jakiś łańcuszek/bransoletka. Kolczyków już chyba nawet nie uda mi się włożyć :( Najgorsze w tym jest to, że jak oglądam w sklepach te wszystkie świecidełka to je kupuję założę raz a później leżą nieużywane
regularnie nosze tylko 3 pierścionki, łańcuszki, bransoletki i kolczyki zakładam tylko na specjalne okazje
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Praktycznie nie rozstaje się z 2 pierścionkami [sentymentalne.. w końcu obrączka i zaręczynowy :> ] i to wszystko.
Ale lubiłam nosić różne kolczyki, teraz mi jakoś to przeszło. Wolę robić kolczyki, mam ich sporo.
Łańcuszki, bransoletki.. sporadycznie.
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
A ja nie

srebro jest piękniejsze :D
CraZyLasKaxD: nosze dwa łańcuszki,bransoletkę, zegarek, łańcuszek na nodze i masę pierścionków nawet gdy spie nie ściągam niczego
Nie wyobrażam sobie jak można nie zdjąć biżuterii

Jak chodziłam do podstawówki uwielbiałam nosić pierścionki i bransoletki. Teraz nic nie noszę;> chociaż mam obecnie 2 srebrne i 2 złote łańcuszki oraz 3 bransoletki to szczerze powiedziawszy nigdy ich na sobie nie miałam