Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 6 z 23
Konto usunięte: To nie był wypięty tyłek, nie wiem jak się wypinasz, ja troche inaczej :-) To było zdjęcie zrobione jak tancze, zresztą, jest one dostępne na stronie z agencji tancerek, więc czemu mam go nie wkleic tutaj :-) kto mial widziec ten widzial :-)
jezu, ale mi nie chodzilo o twoje zdjecie, tylko ze ja nie mam zdjecia, na ktorym mam pokazany tylek, a zeby samej zrobic musialabym sie jakos dziwnie wypiac :P
To tak jak ja, wymiary tez masz podobne :-) witam w klubie

heh dobrze powiedziane....
krótko jesteś na fotce ja jak jeszcze kiedyś nie byłem FP założyłem kilka tematów typu ,,metroseksualizm..."
tam się działo porównywaliśmy tyle rzeczy że z niektórymi pisaliśmy do rana i nie doszliśmy do poruzmienia...
ale facet ma być facet.
Konto usunięte: jeśli masz taką figurę 'genetycznie' to nic z tym nie zrobisz, a jesli jest to w skutek roztycia to cwiczenia pomogą.
Roztycia chyba nie bardzo, skoro mamy podobne wymiary ;p
Konto usunięte: Nie wiem czy odsysanie tłuszczu by pomogło, ale chyba nie. To chyba tez zalezy od kosci...
Nie no, nie będę sobie tłuszczu odsysała, nie jestem w aż takiej desperacji. Mam taką figurę jaką mam i trudno, cieszę się tym, że jestem zdrowa, mam wszystkie kończyny i ładną buźkę.
Konto usunięte: heh dobrze powiedziane....
krótko jesteś na fotce ja jak jeszcze kiedyś nie byłem FP założyłem kilka tematów typu ,,metroseksualizm..."
tam się działo porównywaliśmy tyle rzeczy że z niektórymi pisaliśmy do rana i nie doszliśmy do poruzmienia...
ale facet ma być facet.
A byłeś FP?!

Każdy aspekt można porównać, ale bądźmy szczerzy każdy woli co innego. Ja uwielbiam mojego faceta spoconego po treningu - tak było od zawsze. Wtedy jest najbardziej, hm, pociągający.
Jak facet ma dbać, to niech dba, ale bez przesady.
Konto usunięte: Nie no, nie będę sobie tłuszczu odsysała, nie jestem w aż takiej desperacji. Mam taką figurę jaką mam i trudno, cieszę się tym, że jestem zdrowa, mam wszystkie kończyny i ładną buźkę.
Racja. Jak ktoś jest pewny siebie, zadbany, schludnie i czysto ubrany to nikt nie zwróci uwagi na figurę. :-) Ja swoją nawet polubiłam... Trzeba zyc dalej.
Konto usunięte: Co nie? :D ja mam większą pupę niż ta pani a mój chłopak twierdzi, że jest spoko, teraz zaczynam sądzić, że on kłamie, żeby mi przykrości nie sprawić
Ee, wątpię, że kłamie:P Niektórzy lubią mieć za co złapać:)
Konto usunięte: i masz i nie masz racji....
bo ja to rozważam w szerszym kontekście... a mianowicie takim że w większości przypadków duży tyłek... jest wynikiem zaniedbania, braku sportu...
To tak jakby pochwalać duży brzuch u faceta...
Ale ten tyłek co wstawiłeś wygląda na jędrny i wydaje mi się, że właśnie od ćwiczeń. Jak dziewczyna taki ma naturalnie, to nic z tym nie zrobi bo przecież nie zmniejszy sobie mięśni (bo pupa to chyba mięśnie w większości, przynajmniej jak napnę pośladki to tak to odczuwam:P ).
A z brzuchami ciężka sprawa, bo wolę taki pośredni;p
A.