Co myślicie o dziewczynach które są szczupłe maja szerokie biodra i dobrze zaznaczona talie.
Podobają wam się takie czy wolicie kogoś o zgrabniejszym tyłeczku nie odznaczającym się.
Co jest dla was bardziej sexy?
lista tematów
Sexy ;)) strona 10 z 23
Wiem, dlostałam bo się poskarżyłeś :D

Konto usunięte: w sumie, jakby ubieraly np te stroje korygujace, co ''wciagaja'' ten tluszcz to jeszcze nie byloby tak zle, ale najgorsze jest to, jak ten caly tluszcz sie wylewa
no wlasnie te stroje pomagaja. chociaz jak ktos ma tone tluszczu to juz nie :P
dzisiaj znajoma z klasy przyszla w kozaczkach na szpilce (w Polsce ślizgawka na ulicach) do tego wspomniane jasne spodnie biodrówki, kusa kurteczka odslaniajaca plecy, brzuch i wylewajacy sie schab

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Prinz: dzisiaj znajoma z klasy przyszla w kozaczkach na szpilce (w Polsce ślizgawka na ulicach) do tego wspomniane jasne spodnie biodrówki, kusa kurteczka odslaniajaca plecy, brzuch i wylewajacy sie schab
pamiętam 3 klasa liceum - koleżanka zrobiła sobie zajebisty tatuaż.
Oczywiście wsiórski tribal nad dupą + tłuszcz = lans na maksa.
no ale zawsze choc troche jest lepiej. w sumie nie rozumie dlaczego nie nosza ich, przeciez same z siebie by zobaczyly, ze od razu lepiej sie ciuchy prezentuja

Prinz: dzisiaj znajoma z klasy przyszla w kozaczkach na szpilce (w Polsce ślizgawka na ulicach) do tego wspomniane jasne spodnie biodrówki, kusa kurteczka odslaniajaca plecy, brzuch i wylewajacy sie schab
masakra :/
ja opatulona chodze, bo mi zimno, ale ja moze ten tluszcz ogrzewal

znalazlam zdjecie odzwiercieglajace moja figure

wiec badz taka jaka jestes wszedzie, nie tylko na pw ;) pozwol kazdemu zobaczyc swoje prawdziwe, plebejskie oblicze ;)
bo sa to moje wiadomosci prywatne i mam prawo z nimi robic co chcę. wklej moje. jestem pewien, ze w moich zadnych obelg nie było ;)
wiec po co to robisz i przezywasz? boli? boli.
Konto usunięte: Nie chce wracac do tego tematu, ale na serio zrobiles z siebie głupka zwracając mi uwage a potem napisałeś, że pisze jest czynnością dokonaną. Zwracasz uwagę a sam zrobileś błąd, i to logiczny...
ja juz Ci wytlumaczylem w temacie podwieszonym, studentka i osoba z wyzszym wyksztalceniem pracujaca na dobrym stanowisku zagranicą mnie poparły ;) Ja sie umiem przyznać do błedu.
Z mojej strony temat jest skończony, jak chcesz żyj dalej w niewiedzy i pisz dyskutuj dalej.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.