WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  28 Enero 2011 (pierwszy post)

cześc, mam pytanie, jako ze zmartwychwstałem chciałbym byście polecili mi jakieś ubrania dla boga, takie w którym bede sie wyróżniał i bedzie wiadać ze mam boska moc, mile widziane kolory złote i srebrne

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Enero 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Strój Borata, jak widać działa na dupeczki

powtarzasz sie po mnie.
EwaGessler
EwaGessler
  28 Enero 2011

Chłopie, na to kobiety nie polecą!
Proponuję:
Kotlet De Volaille
Składniki:
2 piersi z kur lub kurczakow
2 lyzki masla
2 male jaja
1-2 lyzki maki
3 lyzki tartej bulki
głęboki garnek z olejem lub frytownica
sól
Sposób przygotowania:
Oczyszczone piersi umyć, osuszyć, lekko pobic tluczkiem. Wzdluz kazdego fileta zrobic naciecie, włożyc do niego łyżke masła i zacisnać brzegi. Filety posolić. Jest jeszcze inna metoda polegająca na rozbiciu mięsa na cienką warstwę tak aby nie porobić dziur. Następnie nałożyć masło i zwinąć w rulon i pozaciskać końcówki aby podczas pieczenia nie wypłyneło masło. Mniej doświadczeni mogą zastapić masło serem żółtym.
Roztrzepac jaja, przygotować na talerzykach mąke i przesianą tartą bułke, kotlety panierowac w mące, jaju i bułce, formując w rękach z mięsa stożek. Rozgrzac olej i smażyć w głębokim oleju. Położyc na każdym kotlecie krążek masła i plasterek cytryny. Podawać z zielonym groszkiem lub marchewką .

Jewbacca
Jewbacca
  29 Enero 2011

na Ciebie widzę ubranie dla półBoga : od pasa w dół nagi jak Zeus, od pasa w górę t-shirt z napisem "Wiadomo".

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  29 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powtarzasz sie po mnie.

Nie czytałem Twoich wypocin :ziober2:
Widać mamy podobny gust :)

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.