mmaryjka
mmaryjka
  30 Enero 2011 (pierwszy post)

cześć i czołem!

otóż nie mam teraz za bardzo czasu na łażenie po sklepach, a poszukuję dość pilnie kredki i cieni.

1. Dobra, miękka kredka w kolorze brązowym/czekoladowym i szarym? Cena nie gra roli, a najlepiej gdyby była dostępna w sephorze
2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam!

mmaryjka
mmaryjka
  30 Enero 2011
malami81
malami81: make up forever jest chyba w sephorze

jest, zawsze zwracałam na nie uwagę, bo stoiska są bardzo kolorowe, ale jakoś nigdy prócz tuszu nie kupiłam. przeczytałam jeszcze, że kredki są ok, cienie też więc przetestuje. przejdę się do sephory i zerknę czy jest coś w podobie do topazu i dam znać;)
malami81
malami81
  30 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przejdę się do sephory i zerknę czy jest coś w podobie do topazu i dam znać;)

z tego co wypatrzyłam na ich stronie to chyba kolor o numerze 23L - Champagne powinien być podobny do Topaz

Z góry dziękuje za informację :)
mmaryjka
mmaryjka
  30 Enero 2011
malami81
malami81: Champagne

właśnie na niego patrzyłam i light bronze, więc zerknę i na pewno którąś kupię dla testu
malami81
malami81
  30 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie na niego patrzyłam i light bronze, więc zerknę i na pewno którąś kupię dla testu

to czekam na opinię :)
poike
poike
  30 Enero 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Dobre cienie, koniecznie matowe, najlepiej jakaś mała paletka. Kolory nude i tego typu, do tego ewentualnie jakieś lekko brązowe/szarawe?

mac? złożysz sobie paletkę z czterech cieni, akurat
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.