Hej.
no więc nadchodzą.
mówię tu o Walentynkach i klasycznym problemie co kupić.
Q: Czy chłopakowi można kupić łańcuszek?
Q: Jeżeli to pasuje, to jakieś propozycje? [cena 80 zł ;/ ]
Q: do mężczyzn: lubicie chodzić w łańcuszkach? jak tak to w jakich?
z góry dziękuję
Z poważaniem Daga.
biżuteria. strona 2 z 2
Wszystkie łancuszki i branzoletki wyglądaja jakby były dla jakiś cieci.
Nigdy takiego czego nie nosiłem.
Tandeta.
dokładnie, ja raz jak byłam na wakacjach pokusiłam się na bransoletkę z takiego stoiska na targu góralskim czy cos takiegoo, po tyg mi się zapięcie rozwaliło ;d a jak kupiłam w aparcie to noszę już 3 lata i nic się nie dzieje, tak samo z łancuszkami te tanie szybko się rozwalają, te drozsze są bardzie wytrzymałe.
z pierscionkami jest inaczej, a lancuszek/bransoletka mają być wytrzymałe...
jest roznica wykonania, jakosci kruszcu. i jezeli zobaczysz pierscionek z apartu w jakims zwyklym sklepie jubilerskim to to zakrawa o kradzież pomysłu/wzoru.
płacisz - wymagasz - dostajesz. jesteś zadowolona.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ja bym się skłaniała wręcz ku temu, że nieraz pierścionek u jakiegoś małego jubilera jest o niebo lepszy niż taki z apartu gdzie wszystko jest robione na skalę masową. oczywiście w podobnych przedziałach cenowych.
co to za bzdury opowiadasz?

owszem, Apart ma swoje produkty, które można dostać w każdym Aparcie i idzie je zrobić na zamówienie (np dany pierścionek w każdym rozmiarze), ale są też unikatowe robione przez jubilerów nie z Apartu i np jak mój kupował pierścionek zaręczynowy to chciał taki z diamentem z żółtego i srebrnego złota ale on nie był od nich i nie dało sie zamowic mniejszego

miałam na myśli apart-apart.
mój wuj jest jubilerem - wykonuje biżuterię właśnie na zamówienie do jednego z 'sieciowych' sklepów i sam twierdzi, że cena za jaką się sprzedaje większość produktów jest śmieszna. ogólnie przez niego przestałam zaglądać do apartu, kruka, świata złota itd.
Ja mogę Tobie polecić włoską biżuterię marki Biagi. Jest ona tak ładna jak Pandora, ale tańsza, wykonana ręcznie. Znajdziesz ją w moim ulubionym sklepie "Niebieski-koralik". Biżuteria ta jest największym hitem w świecie mody i jedną z największych kolekcji na światowym rynku. W ofercie znajdziesz 1100 koralików, w tym koraliki z bursztynu -moje ulubione(nigdzie indziej takich nie znajdziesz). Świetnie prezentują się w połączeniach z koralikami drewnianymi i z kamieni półszlachetnych.