jako ze zrobilo sie juz cieplo i mozna nosic blzki z krotkim rekawem czy i bez, mam taki problem, ktory nie wyglada ladnie... mianowicie na ramionach mam cos w rodzaju kaszki, wyglada to jakbym caly czas miala gesia skorke, tylko ze te krostki maja kolor czerwony. peelingi niewiele daja
wiecie moze, jak sie tego pozbyc?aha, no i Q2: na dwoch opuszkach palcow u dloni zrobilo mi sie ostatnio cos takiego- zaczerwienily sie, bolaly w dotyku i byly ciutke opuchniete. po jakims tygodniu zrobil sie strup, ale przypominal bardziej zeschnieta, zgrubiala skore na stopach
dalo sie to podwadzic w koncu i zlikwidowac, skora pod tym jest teraz cieniutka i delikatna. robi sie cos takiego i na kolejnym palcu;/ czy to sa kurzajki, czy co? nigdy nie mialam kurzajek, wiec nie wiem. denerwuje mnie to, bo ciagle tego dotykam i ogladam.pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc:)

pomógł mi krem z mocznikiem kupiony w aptece Cerkoderm 15 ( ma 15% mocznika ) a na co dzień uzywam najtanszego kremu do rąk z rossmana Isana w czerwonej tubce ( ma 5% mocznika ). I po zmianach ani śladu :)