Witam :)
Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Uroda typu Barbie strona 4 z 7
Konto usunięte: a wiesz, że Ty mi się z Barbie kojarzysz? Oczywiście w pozytywnym znaczeniu! Nie to co wcześniej pokazałam, ale buzie masz taką śliczną, jak barbie duże oczy, ładne usta, proporcja no i włoski :-)
Dziękuję :) bardzo miłe jesteście :)
Jak ją pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jakaś Barbie ożyła

A tej z Allegro nie wklejajcie... Figurę ma świetną ale ta twarz - coraz gorzej :/
Konto usunięte: W Tobie jest empatia. Może jeszcze w paru osobach. Reszta to wredoty.
Szkoda mojego cennego czasu na siedzenie tutaj. Jadę do Angeliki. Cześć.
Pa

Nie jestem już modem

Czysta prawda :)
Konto usunięte: Jak ją pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że jakaś Barbie ożyła Studiowała ze mną :)
Nadal jest modelką ? :)
Widzisz ja juz nim nie jestem i nie będę, nie chce być

Konto usunięte: W sumie nie wiem bo teraz nie mam z nią kontaktu. Z tego co widzę na NK to fotki z sesji czasem wstawia więc chyba tak :)
I prawidłowo, ma urodę niech ją wykorzystuje :)
nie mam idealu kobiecej urody, i nie sadze ze taka wyretuszowana lalka by na mnie wrazenie zrobila... mysle ze nie
taka osoba kojarzy sie z plastikiem z wiadomych wzgledow, jak ktos nie zna granic pewnych i nie widzi tego co powinien widziec, to pozniej wychodzi na to ze jest wlasnie kims takim... ale jesli komus z tym dobrze, to inni moga sobie to kwestionowac tylko i wylacznie... a ludzie zawsze gadali, i zawsze gadac beda na tego owego itd