Witam :)
Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Zapraszam do dyskusji :)
lista tematów
Uroda typu Barbie strona 6 z 7
Jasmina: Typ urody lalki Barbie wśród kobiet czym dla Was się charakteryzuje ?
Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?
Czy dla Was to jest ideał kobiecej urody ?
Czy zawsze musi kojarzyć się z ,,plastikiem" ?
I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?
Z bardzo nienaturalną osobą, niekoniecznie tlenioną blondynką. Barbie ma zawsze wszystko aż za bardzo zrobione
Nie mam, ale czasem widuję na ulicy xD
Barbie raczej zawsze kojarzy się z plastikiem, właśnie dlatego ma negatywny wydźwięk
Sama w sobie nie istnieje, to kobieta ją kreuje
Tipsy, blond, różowe ciuchy. 
Nie!
Dla jednych się z plastikiem kojarzy, innym nie. ;) Zależy chyba od osoby.
[quote=Jasmina]I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?Nie istnieje, raczej się wzorują kobiety na lalkach.

Jasmina: Macie wśród znajomych kobiety o takiej urodzie ?/quote]Całkiem możliwe, ale wydaje mi się, że ta osoba się zmieniła. Poza tym dość często takie osoby widuję, jak siedzę w Warszawie.
Jasmina:
Dla jednych się z plastikiem kojarzy, innym nie. ;) Zależy chyba od osoby.
[quote=Jasmina]I najważniejsze pytanie, według Was w ogóle istnieje taka uroda ?Nie istnieje, raczej się wzorują kobiety na lalkach.
Konto usunięte: a wiesz ze ona miala podpisana bodajze 2-3 letnia umowe z tvn lub polsatem (nie pamietam) ze bedzie udawac taka glupia i byc takim plastikiem? kilkaset tysiecy za to zgarnela i miala zapewniona wygrana w Bigbrotherze.
Ale teraz choćby zrobiła się na niewiadomo jaką piękność, to i tak wszyscy będą ją kojarzyć z "tą Jolą Rutowicz z BigBrother'a", już nie zmieni tej opini i tych skojarzeń z nią, no ale kasę ma :P
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Z Baru to jeszcze pamiętam tego Romana Szewczyka, co podpalił się na cmentarzu w Sylwestra i potem zmarł w szpitalu.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Nie, ona stawiała na wygląd zewnętrzny bardziej- naturliś łomen :D
naaats: Z Baru to jeszcze pamiętam tego Romana Szewczyka, co podpalił się na cmentarzu w Sylwestra i potem zmarł w szpitalu.
Nie wiem ktory to

Że np. ubrała się jak wieśniak? To widziałam ostatnio :D