Ajchentererere
Ajchentererere
  30 Junio 2011 (pierwszy post)

Witam ;)
Za dwa tygodnie idę na 18 szyje sobie sukienkę, bez ramion, odcięta w pasie, a dół w kształcie tulipana ( szukałam jakiegoś zdjęcia niestety znaleźć nie mogłam) sukienka będzie czarna, przez całą długość sukienki z tyłu będzie szedł złoty suwak.

Q1: Jakie dodatki?
Q2: Jakie buty?
Q3: Jaka fryzra i makijaż?

Pozdrawiam, Kinga ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: malolaty objechaly

malolaty emo czy kto? :lol:

tym gowniarom w Polsce to sie w dupach poprzewracalo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

BeataAnnax
BeataAnnax
  30 Junio 2011
massacre
massacre: malolaty emo czy kto?

tępicielki pokemonow, jak to one sie szumnie nazywaja:) takie ą i ę, co to wszystko wiedza lepiej;)
massacre
massacre
  30 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tępicielki pokemonow, jak to one sie szumnie nazywaja:) takie ą i ę, co to wszystko wiedza lepiej;)

Polska to smieszny kraj - gowniarstwo glupie jak but, ich babcie moherowe jeszcze gorsze :rotfl:

kto tam kuwa normalny zyje?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Patrycja9119
Patrycja9119
  30 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BeataAnnax

to zdjecie bylo ostatnio na wiocha.pl xD
BeataAnnax
BeataAnnax
  30 Junio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zdjecie bylo ostatnio na wiocha.pl xD

ta, juz przynajmniej 3 razy ktos mnie tam wrzucil, przynajmniej tyle razy sie tam widzialam;) moze w koncu trafie na glowna i bede slawna:lol2:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Junio 2011
massacre
massacre: ale ja lubie do sukienek spiete wlosy, z warkoczykiem dodalyby Ci dziewczecosci

Drugą i trzecią właśnie miałam zrobione na ostatnie wesela i naprawdę wygląda to ciekawie :tak:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  30 Junio 2011
Sylvinka
Sylvinka: Drugą i trzecią właśnie miałam zrobione na ostatnie wesela i naprawdę wygląda to ciekawie .

Ty i bez wlosow bys pieknie wygladala :zakochany:

Surii
Surii
  1 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widac starosc nie radosc, przystoi mi teraz jedynie tusz i kryjacy podklad, zeby zmarchy pochowac

nie warto sie przejmować, fajnie wyglądasz z takimi powiekami, grunt to się dobrze czuć w tym, co ma się na sobie. jak patrze na te wszystkie dziewczynki które chodzą poubierane na jedno kopyto i uważają się lepsze od całego świata to mnie na wymioty zbiera.
massacre
massacre
  1 Julio 2011
Surii
Surii: nie warto sie przejmować, fajnie wyglądasz z takimi powiekami, grunt to się dobrze czuć w tym, co ma się na sobie. jak patrze na te wszystkie dziewczynki które chodzą poubierane na jedno kopyto i uważają się lepsze od całego świata to mnie na wymioty zbiera.

Jej makijaze sa oryginalne, choc totalnie nie w moim guscie. Masz racje, wole laski ktore wyrozniaja sie i sa oryginalne niz te wszystkie zlane w tlumie, niby inne a takie same.
Ostatnio widzialam laske w czerwonych bawelnianych rajstopach w pstrokate kwiaty - w zyciu bym czegos takiego nie ubrala, ale na niej wygladalo to uroczo!

madzia2143
madzia2143
  1 Julio 2011

postawiłabym na złote dodatki skoro masz złoty zamek z tyłu.
buty czarne, tak jak dziewczyny pisały, albo jakieś gladiatorki, albo obcasy (najlepiej platforormy)
z fryzurą bym nie wymyślała, proste włosy, lub jakieś fale i powinno być ok ; )

BeataAnnax
BeataAnnax
  1 Julio 2011
Surii
Surii: nie warto sie przejmować, fajnie wyglądasz z takimi powiekami, grunt to się dobrze czuć w tym, co ma się na sobie. jak patrze na te wszystkie dziewczynki które chodzą poubierane na jedno kopyto i uważają się lepsze od całego świata to mnie na wymioty zbiera.

a dzieki:) tez mi sie wydaje chodzac po ulicy, ze wszystkie malolaty to klony jednej kreatury:ninja: wlosy ciemne, grzywa na pol twarzy, koszula/tunika, rurki i adajdasy do kostek.

massacre
massacre: Masz racje, wole laski ktore wyrozniaja sie i sa oryginalne niz te wszystkie zlane w tlumie, niby inne a takie same.

:rock:
mmaryjka
mmaryjka
  1 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3: Jaka fryzra i makijaż?

jak wcześniej, jakieś upięcie z warkocza, a makijaż - lekko podkreślone oczy i oczoje'bne usta, ewentualnie krwisto czerwone (jeśli ci taki kolor pasuje)
Surii
Surii
  1 Julio 2011
massacre
massacre: Jej makijaze sa oryginalne, choc totalnie nie w moim guscie. Masz racje, wole laski ktore wyrozniaja sie i sa oryginalne niz te wszystkie zlane w tlumie, niby inne a takie same. Ostatnio widzialam laske w czerwonych bawelnianych rajstopach w pstrokate kwiaty - w zyciu bym czegos takiego nie ubrala, ale na niej wygladalo to uroczo!

no własnie o to chodzi, że indywidualizm jest fajny. sama nie ubieram się jakos inaczej niż wszyscy ale bardzo mi się podoba jak ktos ma inny styl niż reszta. niestety, u nas w PL zaraz reszta zionie ogniem i ciężko jest wyjść na ulice w czyms innym niż wszyscy nawet, jeśli nie jest to jakieś super kontrowersyjne
Surii
Surii
  1 Julio 2011

bla bla bla, składam zdania jak potłuczona :zonk:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.