Proszę o Wasza pomoc i poradę.
Co sadzicie o tym stroju kapielowym ? .
Jestem mloda osoba, bedzie dla mnie fajny ? .
http://allegro.pl/tankini-stroj-kostium-kapielowy-52-xxxxxxl-szorty-i1673370956.html .
Jestem dosc blada, a 23 lipca wyjezdzam. Pewnie solarka mnie juz nie zlapie.
Polecacie jakis balsam brazujacy ktory nie zostawia smug i ladnie pokrywa wszystko >?
Tankini strona 3 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dokładnie! nie ma co popadać w paranoje.
plaża służy do opalania, to nie pokaz mody, więc wskakuj w normalny strój i się nie przejmuj. ;)
widzialam ludzi z czerownymi rozstepami na placy, zwislymi brzuchami - jakos dziwi mnie twoja awersja

widzialam kolesia opalajacego sie nago z fju *** em wielkosci mojego kciuka - to jest wstyd!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ale prosze cie, po ciazy nosilam rozmiar 16 czyli tylko o jeden rozmiar mniejszy od twojego, wyobraz sobie, ze i tak chlopy za mna gwizdaly i sie ogladaly

na plazy tez nie robilam tragedii :D wrecz przeciwnie smazylam brzucha :D
natomiast jesli rozmiar to naprawde taki duzy problem dla ciebie, to moze jakas delikatna dieta? choroba choroba, ale przeciez mozna schudnac

Ja mam problem z utrata wagi, gdzie pisalam kiedys w temacie. Lekarze pchali we mnie sterydy i hormony, gdzie w rezultacie przytylam do rozmiarow Walenia lub wieloiryba.
Nie wiem, moze jeszcze przejade sie po jakis sklepach, ale mam malo czasu zeby ryzykowac...
a gdzie jedziesz dokładnie?
kurde ja osobiście się wstydzę pokazać w stroju kąpielowych i kąpie się w krótkich spodenkach i bluzce inaczej w polsce u mnie nie przejdzie
za granicą to mam w dupie
maybe I had said something that was wrong