Proszę o Wasza pomoc i poradę.
Co sadzicie o tym stroju kapielowym ? .
Jestem mloda osoba, bedzie dla mnie fajny ? .
http://allegro.pl/tankini-stroj-kostium-kapielowy-52-xxxxxxl-szorty-i1673370956.html .
Jestem dosc blada, a 23 lipca wyjezdzam. Pewnie solarka mnie juz nie zlapie.
Polecacie jakis balsam brazujacy ktory nie zostawia smug i ladnie pokrywa wszystko >?
Tankini strona 5 z 5
Wiele z nas ma zbyt wyidealizowane zdanie o cialach innych kobiet

Daje sto kolumbijskich pesos ze w bieliźnie nie jest tak zle jak myślisz!
Własnie mni to zastanawia

Czy w Polsce sa same idealne kobiety ze to taki wstyd pokazać cellulita czy rozstepa?
Nie wydaje mi sie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Co w tej Polsce sie dzieje

Pozwalabym szmaty zaglądajace mi do przymierzalni !
Płacilyby odszkodowanie z tych swoich marnych ekspedienckich pensyjek o ile miałyby szanse znalezc prace bo nie omieszkalabym w pozwie ubiegać sie o ich dyscyplinarne zwolnienie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja myślę, że powinnaś się wybrać do psychologa - i nie żartuję ani nie mam na celu Ciebie ranić, po prostu kompleksy i zerowe poczucie własnej wartości robią z na pewno bardzo fajnej dziewczyny załamaną, zasmuconą, wstydzącą się siebie.
nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz

czlowiek sam z siebie nie pojdzie do psychologa, musi byc sila zaciagniety

z reszta patrzac na moja sis i kuzynke ktore sa po psychologii to osobiscie wolalabym kupic sobie flaszke

ale tak serio, to masz racje

Warto wziąć pod uwagę, ze manekin jest szczupły a osoba gruba będzie w nim zupełnie inaczej wyglądać. Wazne zebyś brzuch zakryła