Konto usunięte: jest. kwestia środowiska w jakim się obraca.
exactly, sorry, ale w 3 miescie w sezonie pozaturystycznym na wiekszosci osiedli ludzie wygladaja tak samo jak 20 lat temu. dla mnie to jest cos nie tak, jak sie nie widzi zadnych zmian.
np wrocek jak sie rozbudowal, angielskie menty jezdza tam na weekend na imprezy normalnie jak wczesniej jezdzili do amsterdamu.
Konto usunięte: Myślisz,że na podstawie wizyty w 3 czy 4 miastach można ocenić, czy moda w całej Polsce jest lub nie jest zacofana
nie. nie mysle. cofnij sie do mojego posta, zapytalam sie generalnie o twoich znajomych. a pozniej wymienilam miasta, w ktorych bylam. nie wspomnialam nic na przyklad o Krakowie, bo nie wiem co tam sie dzieje :D czytaj uwaznie kolego
Konto usunięte: mogłabyś zrobić milion bardziej pożyteczniejszych rzeczy :)
na szczescie nie zyje w polsce i mam prawo wyboru robic to co chce :D
Konto usunięte: To zależy od kultury i od klasy człowieka..
ledwo oderwales sie od podlogi, wytarles mleko z buzi - co ty wiesz o kulturze i klasie?
Konto usunięte: Mnóstwo kiczowatych butów prezentowano chociażby tu, na forum.
ja piedole, zaraz sobie wlosy powyrywam. ja o dupie ty o zupie. ja pisze podstawa PO-DSTA-WA! np. taki bialy podkoszulek, moze byc kiczowaty? NIE. nie pisze o wszystkich butach swiata o maj dejz. Widze zadarlam z kims o IQ nizszym od sloika z keczupem...