Witam, po dłuższej nieobecności.
Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:
Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
Żeby nie było , nie chcę sobie kupić takich butów(przynajmniej nie czerwone), ale chciałem zapytać o Wasze zdanie na ten temat.
Oczoyebne buty. strona 6 z 9
Ja tam nie wiem, przecież forum polega na wymianie zdań itp.
Nie można pisać, że wszystko jest słitaśne.
Ja bym wam pokazał gdyby mi odblokowali bluzgometr

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Aha no i narka, upajaj się świeżym powietrzem w ogrodzie :)
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
a w ogole to chyba zapomnieliscie, ze 70% ludzi tutaj to forumowy plebs, no ja nie wiem o co wam chodzi
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
powiem szczerze, że nawet mi się podobają, ożywiają strój.
faceci też mogą je nosić :) nie mam nic przeciwko, oczywiście ma to współgrać z resztą stroju.
Tej! Pytanie poza tematem:
Jak nazywała się ta księzniczka/dziewczynka czy jak jej tam, co miała czarne włosy i oczy a mega jasną cerę ?
królewna śnieżka ?

doprawdy?:D
http://komixxy.pl/505848/Mam-Komixa