nie wiem czy ten temat juz gdzies sie pojawił czy nie, ale w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji? może ma ktos jakieś sprawdzone kremy łagodzące?
lista tematów
depilacja strona 2 z 2
Marcin... aż mi wstyd, że kiedyś w prywatnych pisaliśmy, obniżyłeś swój poziom

A odnośnie:
Konto usunięte: le w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji?
Ja robię peelingi, ale gówno daje... Już nie wiem. Musiałabym się nie golić
Konto usunięte: nie wiem czy ten temat juz gdzies sie pojawił czy nie, ale w każdym bądź razie chciałabym zapytać o jakieś dobre sposoby na wrastające włoski po depilacji? może ma ktos jakieś sprawdzone kremy łagodzące?
ja przed woskowaniem sie peelinguje, myje zelem exfoliating - nie wiem jak to przetlumaczyc na polski - zluszczajacy, odlupujacy, czyszczacy, lzej peelingujacy? to mi pomaga - przed depilacja, nie po :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Przede wszystkim peeling przed depilacja mi dużo pomaga kiedyś ochydnie wrastały na nogach szczególnie po depilatorze teraz juz włoski odrastaja słabsze zawsze peeling i zero wrastajacych włosow ;) a depiluje nogi depilatorem co 4-5 tygodni tak wolno rosna i mam je jasne na szczęscie. Dobrze że włosy pod pachami nie wrastaja haha