Witam :)
Amanda Crew (ur. 5 czerwca 1986 roku w Langley w Kolumbii Brytyjskiej) – kanadyjska aktorka. Wystąpiła w Oszukać przeznaczenie 3. Zagrała też w filmie John Tucker musi odejść i innych
Podoba Wam się?
Co na tak co na nie?
Ile jej dajecie w skali 0-10? ; )
Z innej beczki:
Wróżyliście sobie z obrączki na ilość dzieci, imię partnera życiowego i te sprawy różne ;) ? Sprawdziło się Wam? ;)
W ogóle wierzycie we wróżby, horoskopy, itp? Sprawdza się Wam?
pozdrawiam, Aśka ;]
lista tematów
Amanda Crew strona 2 z 4
PYTANIA:
Martitta: W kiblu i do muszli klozetowej... Dodam, że wcześniej rodziła, więc chyba powinna rozpoznać bóle. No ale widocznie nie wierzyła i w szoku była. Kazała mężowi iść po ręczniki, przyniósł najlepsze to kazała gorsze przynieść Też nie wiem jak to można przegapić ale widocznie... można
jak dla mnie to jest niemożliwe, tyle objawów ciąży jest, a ona wcale się nie kapnęła...

Konto usunięte: Podoba Wam się?
Co na tak co na nie?
Ile jej dajecie w skali 0-10? ; )
Z innej beczki:
Wróżyliście sobie z obrączki na ilość dzieci, imię partnera życiowego i te sprawy różne ;) ? Sprawdziło się Wam? ;)
W ogóle wierzycie we wróżby, horoskopy, itp? Sprawdza się Wam?
Nie, jakas dziwna jest. Choc tez nie najbrzydsza.
5
Nie wrozylam, w horoskopy (te w internecie, senniki i inne takie) nie wierze, choc ostatnio mama wyslala mi jakis ze swojej ''magicznej ksiegi'' i musze powiedziec, ze ciekawy a nawet sie sprawdza.
Podoba mi się bardzo, ale niech się nie uśmiecha szeroko, jak na ostatniej focie Z tym uśmiechem 4/10, bez niego 9/10
Nie wróżyłam sobie i nie zamierzam :D
ładna dziewczyna ;) 9/10 ;)
wróżyłam sobie z obrączki...co dziwne cały czas wychodzi to samo...ciekawe czy się sprawdzi haha ;D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Konto usunięte: wróżyłam sobie z obrączki...co dziwne cały czas wychodzi to samo...ciekawe czy się sprawdzi haha ;D
mi też wychodzi to samo

Konto usunięte: W sumie ja też, na Facebook'u mam z 80 zdjęć i nie uśmiecham się chyba na żadnym, a jestem przecież wesołą osobą :D
jaogólnia na kompie nie znalazlabym też żadnego zdjecia z szerokim usmiechem ;p
też nie wierze, ale jak sobie wrozylam z obraczki to mi caly czas to samo wychodzi ;D