Witam :)
Amanda Crew (ur. 5 czerwca 1986 roku w Langley w Kolumbii Brytyjskiej) – kanadyjska aktorka. Wystąpiła w Oszukać przeznaczenie 3. Zagrała też w filmie John Tucker musi odejść i innych
Podoba Wam się?
Co na tak co na nie?
Ile jej dajecie w skali 0-10? ; )
Z innej beczki:
Wróżyliście sobie z obrączki na ilość dzieci, imię partnera życiowego i te sprawy różne ;) ? Sprawdziło się Wam? ;)
W ogóle wierzycie we wróżby, horoskopy, itp? Sprawdza się Wam?
pozdrawiam, Aśka ;]
lista tematów
Amanda Crew strona 3 z 4
PYTANIA:
nie nie nie!! Całkowicie nie mój typ kobiety, ale figure ma nawet fajną
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Ładna.
Włosy i figura na tak.
7.
Konto usunięte: Wróżyliście sobie z obrączki na ilość dzieci, imię partnera życiowego i te sprawy różne ;) ? Sprawdziło się Wam? ;)
W ogóle wierzycie we wróżby, horoskopy, itp? Sprawdza się Wam?
Kiedyś wróżyłam sobie, ale to w andrzejki. No i jeśli chodzi o horoskop seksualny, to bardzo mi się zgadza mój zodiak. A inne już nie bardzo.
Ale moja koleżanka była kiedyś u wróżki, powiedziała tylko datę urodzenia i imię, a ta wiedziała wszystko o jej przeszłości i to co wywróżyła, to się sprawdza

Koleżanka sama była zaskoczona, bo wróżka wiedziała o takich szczegółach, że szok.
nawet na tak wytuningowanych zdjeciach wyglada duzo starzej niz faktycznie ma.
Ja bym jej dala 30 jak nic.
Tak...jest ladna kobieta
7
sama decyduje o swoim zyciu, przed matura odbielam wlosy na krotko i kazdy mi mowil, ze wiedza mi uciekla i jej nie zdam!!! hehe
Jak miałam bodajże 19 lat moja mama poszła do wróżki i ta jej powiedziała, ze jej pierworodna bedzie żyła daleko od domu.
Mi wyszło z wrozb ze Moj facet bedzie miał na imię Jacek, wyszedł Jarek. Choc moja siostra ma Jacka - mogło sie pomylić w sumie jedna literka
kiedys tez mi wyszedł Arek - tez kwestia jednej literki :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Mi wyszło z wrozb ze Moj facet bedzie miał na imię Jacek, wyszedł Jarek. Choc moja siostra ma Jacka - mogło sie pomylić w sumie jedna literka kiedys tez mi wyszedł Arek - tez kwestia jednej literki :)
Moja babcia często chodzi, bo ona to praktycznie sama jest jak jakaś wiedźma :D i zawsze pytała o wnuków i wywróżyła jej że (moja siostra) wyjdzie za policjanta nie przez dziecko tylko z miłości. No i się sprawdziło tyle tylko, że jej męża ojciec jest policjantem a on tylko miał plany isc w jego ślady. A byli ze sobą od 2 albo 3 gimnazjum, czyli praktycznie 10 lat i dopiero w tym roku się pobrali, a jak na razie dziecka nie planują.
Albo mojej koleżance kiedyś wywróżyła, że wyjedzie za facetem za granice i już niedługo będzie miała dziecko i też się sprawdziło. Jak miała 18 lat zaszła w ciążę.
Albo też mojej ciotce wywróżyła że jej drugi mąż zginie w wypadku samochodowym. Tylko że jedno dziecko miała z facetem bez ślubu, a za drugiego już wyszła za mąż i w Austrii jakiś pijany gówniarz w niego wjechał i śmierc na miejscu.
Niektóre to tak bajerują, aby żeby więcej kasy uzbierac, ale w nie wierze :D :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...