Ludwinia
Ludwinia
  7 Septiembre 2011 (pierwszy post)

Proszę o pomoc każdego kto zna się na modzie. Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"

http://www.wypoczynet.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1605:pilotki-ochnik&catid=201:ubrania-i-akcesoria&Itemid=56

ale mam wątpliwości czy nie będą się z niego koledzy śmiać - bo taka czapka to raczej nie jest zbyt "normalna" i coś co może uchodzi w wielkim mieście to w małym może być śmieszne.

Chcę mu kupić zarazem coś praktycznego i coś związanego z jego pasją czyli lotnictwem ale nie mam pomysłu - ta czapka wydała mi się idealna ale im dłużej przyglądam się temu modelowi w niej to mam wątpliwości. Poradźcie proszę co mam robić?

Alucard
Alucard
  7 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a czapka jest pedalska,

Ale adidas z kwiatem taki męski xd
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale adidas z kwiatem taki męski xd

3 paski forever :rock:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 Septiembre 2011
massacre
massacre: wole pokazywac sie u boku dobrze ubranej niesamodzielnej cioty niz u boku samodzielnego bezguscia ;)

jesli decydujesz sie byc z facetem który jest bezgusciem = decydujesz sie byc z ciota, a jak to bezgusci eubierac chcesz to czyniesz z niego podwojna ciote, zapewniam cie ze zaden normalny facet nie czuje sie komfortowo dostajac ciuchy od kobiety, chyba ze jest tak nauczony ze dostaje wszystko pod nos, ale wtedy tez jest ciota

Patrishia
Patrishia: Kupiłam kiedyś mojemu facetowi coś, ale nie w ramach uzupełniania szafy, co najwyraźniej masz na myśli, ale pojedynczego prezentu, i jest zdecydowanie synonimem męskości, więc Twoja teoria kuleje

Twoj facet to jest sprawa tak tajemnicza jak Twoje studia, Twoje miejsce zamieszkania i Twoje zycie poza hajdem takze sie nie udzielaj :ziober2:

massacre
massacre: dalej potrzebuje asekuracji przy zakupach, ale sie uczy, zadaje pytania... :D

to znaczy ze jest ciota, simply.
Patrishia
Patrishia
  7 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoj facet to jest sprawa tak tajemnicza jak Twoje studia, Twoje miejsce zamieszkania i Twoje zycie poza hajdem takze sie nie udzielaj

O żadnych moich facetach tu nie gadałam, a sam siedzisz tu non stop online, więc nie szczekaj, bo Ci pociski nie idą :ziober2:
noiczegotu
noiczegotu
  7 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mam wątpliwości czy nie będą się z niego koledzy śmiać

Niech koledzy patrzą na siebie, a Twojemu chłopowi będzie przynajmniej ciepło w głowę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Chcę mu kupić zarazem coś praktycznego i coś związanego z jego pasją

Duży plus za to.
A jak Ci się czapka podoba, myślisz, że i jemu to nie ma nad czym się zastanawiać.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 Septiembre 2011
Patrishia
Patrishia: O żadnych moich facetach tu nie gadałam, a sam siedzisz tu non stop online, więc nie szczekaj, bo Ci pociski nie idą

kto nabija ten nabija patryszju :ziober2: tabelka top no-life;ów hyde mówi sama za siebie :tak:
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  7 Septiembre 2011
styka51
styka51: Ja na miejscu chłopaka wolałabym kurtkę jednak

No, z tym, że czapkę dostanie za 70 zł, a kurtkę za 200 : )

Konto usunięte
Konto usunięte: czapka pilotka

Nie jaram się.
Może już lepiej jakiś model ? Albo coś zdalnie sterowanego, będzie miał zabawę chociaż.
Patrishia
Patrishia
  7 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kto nabija ten nabija patryszju tabelka top no-life;ów hyde mówi sama za siebie

Co za różnica, czy nabijasz, czy nie, skoro tak samo spędzasz czas jak i ja ; )
Większość postów, od kiedy wróciłam nabiłam na nocnych rozmowach z Łukaszem na konkretne tematy, nie na nabijaniu, więc wiesz.
Z mojej strony tyle, EOT. ;)
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  7 Septiembre 2011
Patrishia
Patrishia: nabiłam

no, przyznała sie. uff.
sinaasappelsap
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
sinaasappelsap
  7 Septiembre 2011

na polskie realia jakoś ona mi się nie widzi, mamy za nudne ulice

Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałam kupić chłopakowi czapkę na zimę (niedługo ma urodziny :) i znalazłam nawet takie coś jak "czapka pilotka"

czapka na urodziny dla chłopaka? : o
matko święta
to tak samo jakby dostać na święta od babci robiony sweterek, myślisz że właśnie taki prezent chłopak chciałby od Ciebie dostać?

Konto usunięte
Konto usunięte: Twoj facet to jest sprawa tak tajemnicza jak Twoje studia, Twoje miejsce zamieszkania i Twoje zycie poza hajdem takze sie nie udzielaj

no i właśnie chyba za to Cie lubię :rotfl:

maybe I had said something that was wrong

Kusza
Kusza
  7 Septiembre 2011

Nie podoba mi się :nie:

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  8 Septiembre 2011
sinaasappelsap
sinaasappelsap: czapka na urodziny dla chłopaka? : o matko święta to tak samo jakby dostać na święta od babci robiony sweterek, myślisz że właśnie taki prezent chłopak chciałby od Ciebie dostać?

trafiłas w sedno sprawy, od zawsze wiedziałem ze sie rozumiemy :ziober2:
z laski które kupuja swoim ciotom ubrania niech spłona na stosie :tak:

sinaasappelsap
sinaasappelsap: no i właśnie chyba za to Cie lubię

:*
madzia2143
madzia2143
  8 Septiembre 2011

nie podoba mi się ta czapka. lepiej nie kupuj :and:

styka51
styka51
  8 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, z tym, że czapkę dostanie za 70 zł, a kurtkę za 200 : )

Jak kocha to zaoszczędzi i kupi ;)
Albo w tym roku da mu buziaka i czekoladę, a z innej okazji da kurtkę ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wtedy tez jest ciota

podaj jeszcze swoja definicje cioty, zebym mogla dalej kontynuowac dyskusje. Prawdopodobnie nasze definicje slowa "ciota" nieco sie roznia w tym temacie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.